Uroš Ćertić o stravičnom padu na snimanju filma: Mislio sam da sam gotov

Uroš Ćertić o stravičnom padu na snimanju filma: Mislio sam da sam gotov

Autor: | 01/11/2018

0

Posao kaskadera je zahtevan i nadasve rizičan, a neretko sa sobom nosi i fatalne posledice. Uroš Ćertić (36) je već godinama deo velikih svetskih filmskih projekata,a na snimanju filma u Kairu doživeo je stravičan pad, kada je sa visine od oko tri i po metra pao direktno na glavu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Uros Uki Certic (@ukicertic011) on Sep 12, 2018 at 7:39am PDT


-Mala greška je mogla da me košta života. Oni su isekli dasku, i pao sam sa tri metra na glavu i za dlaku sam poginuo. Ima tri frakture pršljena i ugruvana rebra. Doktori ne mogu da veruju da sam preživeo- ispričao je Uroš Ćertić u emisiji kod Mire Adanja Polak i opisao sa kakvim se zdravstvenim problemima bori:

-Ne znaju da se budim u tri, pa u četiri, u pet sati da popujem pilulu jer je bol nepodnošljiv. Imam tu hrskavicu između rebara dislociranu i kad udahnem boli me. Kad se malo pomerim boli me tu kod srca. A da, o pršljenovima da ne spominjem. Velika šansa je da u kadar uletim u invalidskim kolicima. Hvala silama, karmi, što retko ko ostane živ kod sa tri metra padne na glavu - rekao je i otkrio kako je imao neverovatan predosećaj pre odlaska na set.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Uros Uki Certic (@ukicertic011) on May 8, 2018 at 5:16am PDT


-Probadao me je stomak pre nego što sam krenuo na set. Ne verujem ni u šta, sem u karmu. Kada sam propadao, to je bilo sekund, ja sam mislio dve-tri sekunde da sam paralizovan. Trideset sekundi sam mislio da sam gotov. Velika greška je što su me odmah podigli, a povreda je kičme. Sve ti prođe kroz glavu, ne možeš da voziš biciklu, motor... devojka, nemam još dece... A onda mi se vraća osećaj u nogama-ispričao je Ćertić u emisiji "Ekskluzivno"
Hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages, Instagram
Tagovi: uroš ćertić