Rak se proširio na mozak... Stanje zvezde Beverli Hilsa drastično se pogoršalo, svi se mole za voljenu Brendu

Rak se proširio na mozak... Stanje zvezde Beverli Hilsa drastično se pogoršalo, svi se mole za voljenu Brendu

Autor: | 08/06/2023

0

Šenon Doerti se ne predaje. Ne predaje se, nažalost, ni kancer sa kojim se godinama bori. Ipak, zvezda hit serija „Beverli Hils“ i „Čari“ ni u jednom trenutku nije pokleknula iako je, prema sopstvenom priznanju, nedavno pripremala haljinu za svoju sahranu.

Profimedia

 

Glumica je sada ponovo zabrinula svet. Pre nekoliko dana na Instagramu je objavila snimak iz januara koji je pokazao da se rak proširio na mozak, što je otkriveno na skeneru. Odmah su je uputili na novu terapiju, odnosno zračenje. Postupak, koji se vidi u snimku, Šenon je detaljno opisala i zahvalila lekarskom timu. Ali, ne krije da je prisutan i strah.

‒ Moj strah je očigledan, vrlo sam klaustrofobična, toliko toga se izdešavalo u mom životu. Ali, taj strah i previranja, tajming svega toga... Ovako može da izgleda rak.

Pročitajte: Ovo je poslednja dodela nagrada kojoj prisustvujem... Bolest slavne glumice uzela maha, kreće se pomoći štapa

Instagram

 

Objavu su komentarisali mnogi pratioci, između ostalih njene koleginice Selma Bler, Sara Mišel Gelar, Mira Sorvino, Olivija Mun.

‒ Navijam za tebe, moj nezamenljivi prijatelju. Bila si neustrašiva celog života, razumljivo je da se ponekad malo uplašiš. Ali, kada naiđu ti strašni trenuci, neka se pokaže tvoj neumoljivi Doerti duh. Mnogo te volim – poručila joj je Selma, koja se poslednjih godina takođe bori s teškom bolešću, multipla sklerozom, i ne odustaje.

Pročitajte: Selin Dion teško bolesna! Redak poremećaj pogađa jednu od milion osoba, ljude pretavra u kipove

Instagram

 

Popularna Brenda u aprilu je proslavila 52. rođendan. Prvu rundu protiv raka dojke dobila je 2015. godine, posle mastektomije i niza hemoterapija. Bolest je ponovo udarila 2020, kada je otkriveno da je u najrizičnijem, četvrtom stadijumu. Nažalost, nastupile su i metastaze.

‒ Znam šta to znači. Mnogo puta sam se zapitala zašto ja, a onda bih samoj sebi odgovorila: „A zašto ne ja?“

Instagram

 

Glumica je priznala da je u tom periodu najbližima pisala oproštajna pisma i da je, osim haljine, odabrala i pesmu kojom će je ispratiti, „Tears in Heaven“ Erika Kleptona.

‒ Želim da svima ostanem u najlepšem sećanju. Poslednjih meseci pokušavam da ispravim neke odnose, da se izvinim ljudima koje sam povredila, svesno ili nesvesno. Trudim se da živim punim plućima i uživam u to malo vremena koje mi je preostalo.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Profimedia

Slične Vesti