Voljena Brenda napisala oproštajno pismo i spremila haljinu za sahranu: Imam rak u 4. stadijumu, želim svima da ostanem u najlepšem sećanju

Voljena Brenda napisala oproštajno pismo i spremila haljinu za sahranu: Imam rak u 4. stadijumu, želim svima da ostanem u najlepšem sećanju

Autor: | 14/04/2023

1

Šenen Doerti, zvezda serija „Beverli Hils“ i „Čari“, koja se već godinama bori sa rakom dojke, 12. aprila proslavila je 52. rođendan. Iako je, kako je nedavno otkrila, karcinom u četvrtom stadijumu, nedavno objavljene fotografije bude nadu, jer na njima izgleda znatno bolje.

Neilson Barnard/Getty Images

 

Glumica je 2015. uspela da pobedi rak posle mastektomije i niza hemoterapija. Međutim, pre tri godine opaka bolest se vratila.

- Rak je metastazirao u mom telu i znam šta to znači. Mnogo puta sam se zapitala “zašto ja?”, a onda bih samoj sebi odgovorila “a zašto ne ja?”.

Otkrila je i da je pisala oproštajna pisma najbližima, da je čak odabrala haljinu za svoju sahranu, kao i pesmu kojom će je ispratiti, “Tears in Heaven” Erika Kleptona.

Želim svima da ostanem u najlepšem sećanju. Poslednjih meseci pokušavam da ispravim neke odnose, da se izvinim ljudima koje sam povredila, svesno ili nesvesno. Trudim se da živim punim plućima i uživam u to malo vremena koje mi je preostalo.

Pročitajte: Šenen Doerti rasplakala svet - Teško je završiti sve poslove kad znaš da ćeš živeti još malo

Instagram

 

Osim niza privatnih tragedija Šenen se našla i u problemu zbog medicinskih troškova koje je sindikat glumaca odbio da pokrije. Razlog je to što prošle godine nije zaradila minimalni iznos kojim bi se kvalifikovala za zdravstveno osiguranje, oko 26 hiljada dolara.

Pročitajte: Šenon Doerti ipak ima razloga za sreću - Osmeh na lice vratio joj je voljeni suprug

Instagram

 

Kancer dojke je najčešća maligna bolest žena u razvijenom svetu. Ne štedi ni poznata imena. Sa ovim opakim oblikom kancera suočile su se i Kajli Minog, Kristina Eplgejt, Šeril Krou, Fren Drešer... Uprkos svoj hrabrosti i upornosti, Olivija Njutn Džon i Tatjana Patic, nažalost, nisu uspele da pobede.

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs Profimedia

Pročitajte još