Mariji Petronijević svi aplaudiraju: Svaka čast, devojko! (video)

Mariji Petronijević svi aplaudiraju: Svaka čast, devojko! (video)

Autor: | 14/06/2021

0

Glumica Marija Petronijević sreću je pronašla u stvarima koje mnoge devojke ne bi ni mogle da zamisle. Napustila je veliki grad i u potpunosti se preselila na selo. Popularna Monika Beluči, kako je domaći mediji nazivaju, želju da život preseli na selo dobila je još pre devet godina. Tada je otišla iz Beograda i vratila se u rodno mesto Visibabe pored Požege, gde danas poseduje plantaže jagoda

Srećnija nego ikada, Marija je odlučila da proširi gazdinstvo i kupi stado ovaca. Glumica je veoma požrtvovana, svakodnevno brine o životinjama, izvodi ih na pašu i trudi se da sve stvari drži pod kontrolom.  

Pročitajte: Dok poznati ovih dana uživaju na Maldivima, glumica Marija Petronijević pokazala kako živi na selu

„Ovih dana uveden je zakon koji se tiče rodne ravnopravnosti. Za razliku od zakona kojim bi se zakonski stvaralo ravnopravnije društvo, potrebno je da sami uradimo što je do nas! Nema tog poštenog posla kog se radni čovek (žena) stidi, i nijedan posao nije isključivo muški ili ženski. Možda nisam brza koliko muškarci, ali u slučaju da je potrebno...“, poslala je snažnu poruku glumica Marija Petronijević i pokrenula neverovatan broj komentara ispod svog video-posta. 

„Svaka čast, poenta je da radiš ono što voliš bez obzira ko si i šta si. Od srca ti želim da ti se stado iz godine u godinu umnožava. Ti si devojka za primer! Bravo, Marija!“, samo su neki od komenatara oduševljenih pratilaca. 

Zaista, veliko bravo! 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti