Zar u belom svetu? Biković sa našom glumačkom ekipom napravio haos u Moskvi, Jelisaveti je bilo najteže, dugo će se pričati o tome FOTO

Zar u belom svetu? Biković sa našom glumačkom ekipom napravio haos u Moskvi, Jelisaveti je bilo najteže, dugo će se pričati o tome FOTO

Autor: | 05/06/2023

0

Miloš Biković sa našom glumačkom ekipom oduševio Moskvu

Predstava "Laž" prema tekstu Florijana Zelera, u režiji Nikole Ljuce, premijerno je izvedena u Beogradu sredinom aprila meseca, a glavni junaci Miloš Biković, Tamara Krcunović, Miodrag Radonjić i Jelisaveta Orašanin Teodosić, sinoć su u Moskvi pred ruskom publikom, odigrali predstavu i malo je reći napravili su pravi haos.

Pročitajte: Samo još da izvadi prsten... ili je to već učinio: Biković sa devojkom u luksuznom rizortu poznatom po najlepšim venčanjima (foto)

Instagram

 

Naime, posle igranja u Petrogradu, predstava ,,Laž” odigrana je u Moskvi, gde je naša glumačka ekipa izvela komad pred prepunim teatrom, a nakon toga publika ni najmanje nije ostala ravnodušna.

Na bini su samo pristizali buketi sveća, a u pozadini su se čule ovacije i gromoglasan aplauz. Jelisavetu su najviše savradale emocije, dok Tamara, Miodrag i Miloš nisu krili oduševljenje i sreću..

Pročitajte: Majka Miloša Bikovića stajlingom i harizmom OČARALA sve na premijeri - Marija nije štedela reči za izabranicu svog sina FOTO

Instagram

 

Instagram

 

Inače, predstava će se igrati i u Jekaterniburgu, Tjumenu, Omsku, Novosibirsku.

U pitanju je veoma višeslojna drama iz miljea bračne tematike, mogućih ljubavnih trouglova i ostale geometrije, navodnih preljuba i fokusiran je na dva naizgled skladna para, u svojim idilama.

Ipak, francuski autor uspeva da od jedne sasvim naivne polazne tačke, rasplete vrlo kompleksnu melodramsku situaciju i sadržajnu priču koja se račva u više dramaturških koloseka i "rukavaca".

Instagram

 

Neki od tih dramskih valera na momente upadaju u ćorsokak, kada junaci ne umeju da se izvuku iz problema u koje su zapali, odnosno iz neprestanih laži koje uporno izgovaraju.

Miloš Biković i Tamara Krcunović, Miodrag Radonjić i Jelisaveta Orašanin igraju dva bračna para koja će tokom jedne večeri otkriti mnogo skrivenih istina jedni o drugima kroz neminovne i veoma bolne laži.

Svo četvoro glumaca pružaju nove dimenzije svojih glumačkih interpretacija uz povremeni, neizbežni manirizam, tako da su osveženje za publiku.

Samim tim i drama je nešto neobično, po sistemu - očekujte neočekivano.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images