Slavlje u domu Željka Mitrovića, čestitke se nižu: Milica ne krije radost, objavila sve javno VIDEO

Slavlje u domu Željka Mitrovića, čestitke se nižu: Milica ne krije radost, objavila sve javno VIDEO

Autor: | 31/05/2023

0

Dom Željka Mitrovića danas je ispunjen radošću

Porodica Mitrović ima lep razlog da danas slavi u svom domu. Naime, vlasnik televizije Željko Mitrović slavi rođendan, a njegova supruga Milica čestitala mu je na Instagramu dirljivim video snimkom.

"Srećan rođendan kralju moga srca, čoveku mojih snova i ljubavi života", napisala je ona u objavi, a ispod su se nizale čestitke i reči hvale.

Pročitajte: Nije izdržao! Ćerka Željka Mitrovića u Londonu slavi rođendan, gest bivšeg verenika ne prestaje da se komentariše FOTO

 

 

Podsetimo, supruga televizijskog mogula organizovala je nedavno proslavu za pamćenje u porodičnom domu, a razlog za to je rođendan  njene majke koja je ove godine napunila 81. godinu, a to je bio sjajan povod da cela porodica bude na okupu. 

Pročitajte: Ostao bez zeta milijardera - Željko Mitrović jasan po pitanju ćerkinog bivšeg verenika, snimak ne laže VIDEO

Instagram

 

Iako smo od Željka navikli na grandiozna slavlja, ovaj put rođendan  je obeležen u krugu porodice.

Inače, Željko Mitrović rođen je 1967. godine u Zemunu, kao mali voleo je da svira bas gitaru, a kasnije je ljubav prema muzici pokazao i oformivši svoj bend.

Željkovi roditelji su Milka i otac Dragan koji je preminuo 2000. godine. U rodnom gradu je pohađao osnovnu školu i gimnaziju. Studirao je Pravni fakultet, ali ga nije završio. Želeo je da upiše džez akademiju Berkli, ali nije imao 30.000 dolara koliko je školovanje u ovoj ustanovi iznosilo.

Uporedo sa biznisom koji je započeo, studirao je engleski jezik u oblasti menadžmenta na Berlicu. 1990. godine Željko se oženio pevačicom Sonjom Mitrović Hani. 1991. godine su dobili ćerku Sandru, a dve godine kasnije sina Aleksandra. 1994. godine su se razveli i nakon toga su ostali u dobrim odnosima. Mitrović je Sonji poklonio studio koji je osnovao 1988. godine. Od 1995. godine je u braku sa Milicom (rođenom Pašić), direktorkom programa i muzičkim urednikom Pink televizije. 2000. godine su postali roditelji devojčice Kristine, a godinu dana kasnije se rodila Andrea.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti