Al Paćino (83) čeka dete s 54 godine mlađom devojkom: Ovo je fatalna crnka koja je zavela i Klinta Istvuda i Mika Džegera FOTO

Al Paćino (83) čeka dete s 54 godine mlađom devojkom: Ovo je fatalna crnka koja je zavela i Klinta Istvuda i Mika Džegera FOTO

Autor: | 31/05/2023

0

Američki glumac Al Paćino (83) čeka dete s 54 godina mlađom devojkom Nur Alfalah, prenose svetski mediji. Buduća mama je u osmom mesecu trudnoće.

Dimitrios Kambouris/Getty Images

 

Paćinu će ovo biti četvrto dete iako se nikad nije ženio. Šuškanja o ljubavnoj vezi sa Nur počela su prošle godine, kada su ih paparaci fotografisali u noćnom izlasku. Uprkos razlici u godinama i negodovanju dela javnosti, par je, čini se, srećniji nego ikad.

Pročitajte: Bivši muž Dženifer Lopez čeka sedmo dete s četvrtom ženom - Najbolji poklon za Dan zaljubljenih ikada FOTO

Profimedia

 

Podsetimo, slavni glumac iza sebe ima brojne veze. Najduže je bio sa argentinskom glumicom Lusilom Solo, čitavu deceniju. Sedam godinama je proveo uz Beverli di Anđelo s kojom je dobio dvoje dece, blizance Antona i Oliviju, a ćerku mu je rodila i bivša učiteljica glume Džan Tarant.

Pročitajte: Zbog nje se odrekao 38 milijardi - Džef Bezos na krstarenju sa fatalnom crnkom FOTO

Gareth Cattermole/Getty Images

 

Od aktuelne izabranice Paćino je stariji 54 godine, ali njoj, po svoj prilici, to nimalo ne smeta, štaviše, Nur je poznata po vezama sa znatno starijim muškarcima. Najmlađi dečko, jedan nemački biznismen, imao je 57, a ona 25 godina kad su bili u vezi. Alfalah se zabavljala i sa Klintom Istvudom (92), kao i sa rok legendom Mikom Džegerom, koji danas ima 79 godina.

- Moje godine nisu bile važne. Moje srce ne zna šta vidi, ono samo zna kakav je osećaj. Bila je to moja prva ozbiljna veza, ali za mene je to bilo srećno razdoblje. Mik je u boljoj formi od mene. Zaista poštujem što je tako disciplinovan - rekla je Nur u jednom intervjuu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Amy Sussman/Getty Images