Svetski parovi kojima razlika u godinama ništa ne znači

Svetski parovi kojima razlika u godinama ništa ne znači

Autor: | 23/08/2015

0


Ljubav ne zna za godine! Donosimo vam zanimljive priče o najpoznatijim parovima današnjice i njihovim razlikama u godinama.

Bijonse i Džej Zi

Upoznali su se još dok je ona bila jedna od članica grupe “Destiny’s Child”. Bijonse je imala 19 kada su počeli da se zabavljaju. Stali su na ludi kamen 2008. godine. Razlika između njih je 12 godina.

Hajdi Klum i Vito Šnabel

Hajdi i Vito u vezi su od marta prošle godine. Manekenka i njen 13 godina mlađi izabranik uživaju u ljubavi i emocije nikada ne kriju pa čak ni na javnim mestima. Pre Vita, Hajdi se zabavljala sa telohraniteljem Martinom Kristenom , dok je Vito bio u vezi sa glumicom Demi Mur.


Dženifer Lopez i Kasper Smart

Posled raskida ljubavne veze koja je trajala tri godine poznata pevačica je nakon sedam meseci pauze ponovo uplovila u vezu sa mladim plesačem. Dženifer je 18 godina starija od Kaspera, a upoznali su se kada ga je angažovala kao plesača za svoju svetsku turneju.

Džoni Dep i Amber Heard

Glumac Džoni Dep verio sa glumicom Amber Heard u martu 2014. godine. Između ovog glumačkog dua razlika je 23 godine venčali su se u februaru 2015. Upoznali su se na snimanju filma “Dnevnici ruma” 2011. godine, ovo je za Heard prvi brak, a za Depa drugi.

Harison Ford i Kalista Flokhart

Harison Ford i Calista počeli su da se zabavljaju 2002. godine. Razlika između njih je 23 godine, a bračni par se venčao 2010. godine. Harison Ford najpoznatiji je po ulozi Han Sola iz “Ratova zvezda” i Indijane Džons, dok je Kalsita najširoj publici poznata iz TV serije “Ali Mekbil”.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Getty/Splash hellomagazin