Nestao je sa medijske scene i potpuno osedeo: Ovako danas izgleda voditelj Miodrag Popov FOTO

Nestao je sa medijske scene i potpuno osedeo: Ovako danas izgleda voditelj Miodrag Popov FOTO

Autor: | 29/05/2023

0

Iako je karijeru počeo u informativnoj redakciji, vodeći centralni Dnevnik na državnoj televizjiji, ali i radeći reportaže sa ratišta, Miodrag Popov najviše je ostao upamćen po emisiji “Ipak se okreće”, u kojoj je donosio zanimljive ljudske priče iz cele zemlje.

Youtube printscreen

 

Ta emisija prikazivala se do 2000. godine, urađeno je više od trista epizoda i, čak i danas, ima status jedne od najgledanijih. Kasnije je Miodrag Popov pokušao da je oživi na TV Pink, ali to je bilo kratkog veka.

U novinarstvo se, posle duže pauze, vratio kada je Bogoljub Karić pokušao da obnovi nekada popularnu BK televiziju, a Miodraga postavio na mesto glavnog i odgovornog urednika. Kada je dao otkaza na tu funkciju, povukao se iz javnosti, posvetio marketingu i produkciji, a napisao je i dve knjige.

Na pitanje šta danas radi i zašto ga nema u javnosti, u jednom intervjuu je izjavio:

- Ne mogu da mirujem, stalno sam zaposlen, jesam mator, ali se nisam potpuno umirio. Povukao sam se iz medijskog života jer sam želeo da se sklonim, nisam ja materijal za kvizove i rijalti emisije. Moja emisija je bila pet godina najgledanija, a plašim se da je danas niko ne bi emitovao.

Pročitajte: Ana je slika i prilika legenadrnog voditelja - Ovako izgleda ćerka Milovana Ilića Minimaksa FOTO

Kurir printscreen

 

Miodrag Popov otac je dve odrasle ćerke, Divne i Tamare.

- Divna je bila najbolji student na Fakultetu političkih nauka, dobila je međunarodnu stipendiju, a Tamara jedan od najboljih studenata Akademije umetnosti, na odseku televizijska režija. Ona se, kao i njena sestra, zaposlila u inostranstvu, u Nemačkoj - otkrio je Miodrag Popov.

Nedavno je gostovao u Jutarnjem programu, kod Jovane Joksimović, gde je pričao o medijskoj sceni Srbije, pa smo bili u prilici da se uverimo da se u međuvremenu, osim što je osedeo, likom nije mnogo promenio.

K1 printscreen

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti