Spolja običan splav, a unutra carstvo luksuza: Vesna da Vinča godinama živi u kućici na vodi, mnogi sanjaju o ovakvoj oazi  FOTO

Spolja običan splav, a unutra carstvo luksuza: Vesna da Vinča godinama živi u kućici na vodi, mnogi sanjaju o ovakvoj oazi FOTO

Autor: | 28/05/2023

0

Dom Vesne de Vinče, raj kakav bi mnogi poželeli

Novinarka, književnica, vlasnica mode kompanije...Vesna de Vinča je jedna od onih žena koje šta god naume, one to i ostvare. Tako je nekretninu u luksuznom delu Beograda, pre nešto više od deceniju, zamenila splav na ušću Save u Dunav sa koga se pruža predivan pogled na Kalemegdan, a svoju oazu mira nazvala je “De Vinča Boat”. 

Pročitajte: Posle 30 dana gladovanja Vesna de Vinča se ponosno skinula u kupaći kostim - Koliko godina biste joj dali (foto)

Boško Karanović

 

Iako je spremna na sve vremenske neprilike, njoj se pre nekoliko dana desila nezgoda, kada je usred jakih pljuskova ulaz na njenu kućicu bio potpuno potopljen. Na svu sreću, Vesna je uspela da izađe na obalu, a materijanu štetu vrlo brzo je rešila.

 

 

Jednom prilikom novinarka je otvorila vrata svog luksuznog doma.

Glavno mesto okupljanja prijatelja je prostrana trpezarija, koja skoro da je u nivou sa rekom, a u srcu splava nalazi se kupatilo opremljeno po Vesninom ukusu. Prostrana dnevna soba puna je antikviteta i knjiga, u kojoj dominiraju originalna dela.

Pročitajte: Bio je jedan od najlepših Jugoslovena, za njim i danas nosi crninu - Ovo je muž Vesne de Vinče, slika sa venčanja svedoči o velikoj ljubavi

Boško Karanović

 

Boško Karanović

 

Spavaća soba je na spratu kućice, a kako možemo da vidimo na fotografijama ceo prostor je od drveta sa samo neophodnim komadima nameštaja, pretežno zastupljenih u beloj boji.

Inače, Vesna je na brodu živela godinama, ali se jedno vreme preselila na Vračar kako bi bila uz majku i brinula o njoj. Nažalost, nakon što ju je izgubila, Jugovićeva se vratila u svoju oazu na vodi.

Boško Karanović

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još