Na porodičnim portretima NJE NEMA: Ovo je tajanstvena sestra Lava i Vile Pajkić koju nikad ne spominju FOTO

Na porodičnim portretima NJE NEMA: Ovo je tajanstvena sestra Lava i Vile Pajkić koju nikad ne spominju FOTO

26/05/2023

0

Vila i Lav Pajkić imaju sestru po ocu

Isidora Bjelica i Nebojša Pajkić u braku su bili od 1994. do njene smrti 2020. godine, i budući da su važili za srodne duše i idealan par, skoro da smo zaboravili da su imali život i pre nego što su se upoznali.

Mirko Tabašević

 

„Moj treći brak je savršen“, rekao je jednom prilikom Nebojša Pajkić i tako na posredan način otkrio da je pre sudbonosnog susreta sa Isidorom, koja je bila njegov student na Fakultetu dramskih umetnosti, dva puta bio oženjen. Istini za volju, jedino je treći put rekao „da“ i u crkvi.

Pročitajte: Dve godine od smrti Isidore Bjelice - Probala sam 120 alternativnih terapija, živu su me zakopavali u zemlju

Privatna arhiva

 

O prvoj izabranici profesora dramaturgije nema podataka u javnosti, ali je druga supruga poznata široj javnosti. Naime, reč je o Biljani Maksić, koja je dugo bila urednica igranog i serijskog programa Radio-televizije Srbije, a radila je i kao scenarista u producentskim kućama „Kompani“ i „Emoušn“.

Pročitajte: Vila i Lav Pajkić neutešni - Mama, moramo da ti kažemo...

Youtube printscreen

 

Nebojša i Biljana dobili su ćerku Sofiju, koja je završila produkciju.

‒ Negde je bilo logično da ne odmakne dalje od profesionalnog izbora svojih roditelja, ali ona je govorila kako zbog nas neće upisati dramaturgiju. Htela je da studira psihologiju. Onda se jednog jutra probudila i rekla da je shvatila da film, ipak, voli najviše, ali da će tu ljubav usmeriti na produkciju ‒ otkrila je u jednom intervjuu druga gospođa Pajkić.

Kada je, posle duge borbe sa kancerom, sa životne scene otišla Isidora Bjelica, Nebojša Pajkić se povukao iz javnog života. Penzionerske dane provodi u društvu sina Lava, koji se posvetio politici, i ćerke Vile, koja je na putu da postane modni dizajner.

Luka Šarac

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević

Slične Vesti

Najnovije vesti