S Nebojšom je bila 18 godina, rodila mu je dva sina: Mina Glogovac oduvek je živela u tajnosti, evo kako izgleda i čime se bavi

S Nebojšom je bila 18 godina, rodila mu je dva sina: Mina Glogovac oduvek je živela u tajnosti, evo kako izgleda i čime se bavi

Autor: | 26/09/2022

0

Mina Glogovac vodi povučen život (foto)

Nebojša Glogovac bio je od onih glumaca koji se drže stava da u intervjuima treba pričati pre svega o ulogama, a privatnost sačuvati za sebe. Nerado je govorio o porodici, ali nije tajna da se dva puta ženio i da ima troje dece.

Kada je 2018, posle borbe sa teškom bolešću, preminuo u 48. godini, bio je u drugom braku sa Milicom, koja mu je podarila ćerku Sunčicu.

Pročitajte: Ljubav ne umire - Rođendan Nebojše Glogovca Milica i Sunčica ove godine obeležavaju sasvim drugačije (video)

Luka Šarac

 

U prvom braku, koji je trajao 18 godina, dobio je dva sina: Gavrila, rođenog 1999, i Miloša, rođenog 2001. godine. Mlađi sin je na neki način nastavio očevim putem jer je upisao Fakultet dramskih umetnosti, smer za filmsku i TV režiju.

Pročitajte: Ista otac - Ćerka Nebojše Glogovca izrasla u preslatku devojčicu, ovo je Sunčica (foto)

Arhiva Hello!

 

Prvu suprugu Minu Nebojša je upoznao u beogradskom noćnom klubu „Zvezda“ sredinom devedesetih, a ubrzo su se i venčali. Kum im je bio Vojin Ćetković, Nebojšin prijatelj i kolega sa klase.

Kada se ljubav ugasila, supružnici su odlučili da se raziđu, ali su ostali u prijateljskim odnosima.

Pročitajte: Ljubav koja se pamti - Ova poznata slikarka bila je prva supruga Nebojše Glogovca (foto)

Privatna Arhiva

 

Mina Glogovac rođena je u Beogradu 1970. godine. Diplomirala je na Fakultetu primenjenih umetnosti, na odseku primenjeno slikarstvo, a kasnije je magistrirala. Po završetku studija, dve godine je boravila na stručnom usavršavanju u Firenci.

Pročitajte: Eh, da je sada i on tu - Milica Glogovac proslavila 40. rođendan, osmeh je konačno na njenom licu (video)

Facebook

 

Prva supruga Nebojše Glogovca nije se eksponirala u medijima ni dok je bila u braku, a to ne čini ni danas. Radi kao docent na matičnom fakultetu, a u njenoj biografiji navodi se da je autorka više samostalnih izložbi, kao i realizator 18 stručnih samostalnih projekata uređenja enterijera i eksterijera reprezentativnih objekata u Srbiji i inostranstvu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti