Peđa Mijatović na crvenom tepihu sa ćerkama Ninom i Lolom, ne možemo da se odlučimo koja je lepša

Peđa Mijatović na crvenom tepihu sa ćerkama Ninom i Lolom, ne možemo da se odlučimo koja je lepša

Autor: | 14/09/2023

0

Ćerke Peđe Mijatovića lepe i obrazovane

Predrag Mijatović prešao je nimalo lak put od rodne Podgorice do Madrida, gde danas živi sa porodicom, ali u ovoj životnoj dobi sve nedaće koje su ga zadesile posmatra kao iskušenja koja su ga učinila boljim čovekom.

Carlos Alvarez/Getty Images

 

Najveća tragedija koju je doživeo, bolest, a zatim i gubitak četrnaestogodišnjeg sina Andreja koliko su ga pogodili, toliko su ga ojačali.

Pročitajte: Peđa Mijatović brutalno iskren - Brak sa Elenom bio je greška!

U intervjuu koji je nedavno dao za televiziju Una priznao je da ga je dečakova borba za život uvek držala čvrsto na zemlji, i kad god bi, makar na tren, pomislio da je zvezda i da je “poseban”, boravak u bolničkoj čekaonici sa drugim roditeljima podsetio bi ga da je tek običan čovek, pre svega otac.

Privatna arhiva

 

Koliko je zvezda na ovim prostorima, toliku popularnost i poštovanje uživa u Madridu. Porodičnu sreću našao je u drugom braku, sa manekenkom Anetom Milićević, koja mu je životna saputnica 25 godina.

Pročitajte: Filmska ljubavna priča - Supruga Peđe Mijatovića je sve što jedan muškarac može da poželi

Osim lepotom i besprekornim stilom, gospođa Mijatović može se pohvaliti i uspešnom karijerom. Diplomirala je urbanizam i prostorno planiranje na Univerzitetu u Beogradu, govori pet jezika, a radi kao dizajner enterijera.

Getty Images

 
 

Porodica Mijatović živi u luksuznoj vili, smeštenoj u elitnom delu Madrida. Za tri ćerke koje ima sa Anetom, Nađu, Ninu i Lolu, mogu se izgovoriti samo reči hvale, baš kao i za sina Luku, koji je rođen u braku sa Elenom Karaman.

− Anetu sam sreo u nekoj fazi života kada sam bio najpopularniji kao fudbaler, ali i dovoljno zreo da bih znao šta hoću. Počeli smo da živimo zajedno 1999. godine i naša priča traje i danas. Možda na prvi pogled ne izgleda tako, ali Aneta je borac. Da je neka druga žena bila pored mene, verovatno bih se i drugi put razveo. Umem da budem komplikovan, što bi rekli u Crnoj Gori “težak” čovek. Ali, ona se jako dobro snašla. Naravno, sve je stvar kompromisa. Znam kad nisam u pravu i umem da se izvinim. Nema mesta egoizmu i isključivosti – kazao je Peđa i naglasio da se nesuglasice javljaju zbog sitnca.

– Oko bitnih stvari, kao što je edukacija dece ili kako ćemo da živimo, nemamo nikakva razmimoilaženja.

Petar Đorđević

 

Iako su deca već porasla i krenula da “krče” svoj put, Peđa se trudi da bude uz njih što je više moguće. Nedavno je viđen na španskoj premijeri filma “Tyler Rake 2”, gde je ponosno pozirao sa svojim damama, ćerkama Lolom i Ninom.

Profimedia

 

Ćerke Peđe Mijatovića blistale na premijeri u Madridu

− Mislim da sam pravedan i korektan tata. Nisam “zatucan”, već shvatam vreme u kome živimo i trudim se da držim korak sa decom. Kako Luka, tako i Nađa, Nina i Lola, kad pričaju sa drugarima ili članovima porodice, kažu: “Tata je super”. Ja im verujem. Verovatno postoji bolji ćale od mene, ali trudim se da razumem način na koji odrastaju.

− Ćerke su probale da me nagovore da otvorim profil na društvenim mrežama, koje ne koristim. Nisam ih poslušao. Desi se da i ja njima nekad kažem da nešto urade, pa one ostanu pri svom stavu. Nema ljutnje. Stvarno imamo super odnos i mislim da sam dobar tata.

Carlos Alvarez/Getty Images

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Profimedia

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti