Evo na koliko je procenjeno BOGATSTVO Jelene Đoković: Cifra nije ni blizu Noletove, malo li je? FOTO

Evo na koliko je procenjeno BOGATSTVO Jelene Đoković: Cifra nije ni blizu Noletove, malo li je? FOTO

Autor: | 21/05/2023

1

Bogatstvo Jelene Đoković procenjeno, evo koliko iznosi

O bogatstvima poznatih ličnosti mnogo se spekuliše, a javnost oduvek interesuje šta sve javne ličnosti imaju od imovine. Američki sajt "Celebrity net worth", upravo, se bavi procenom bogatstva slavnih, a u svojoj bazi ima i listu najbogatijih osoba iz Srbije.

Pročitajte: Danas je jedan od najbogatijih ljudi sveta - Andrej Meljničenko u biznis je ušao devedesetih, nećete verovati čime se bavio

Dubreuil Corinne/ABACA / Abaca Press / Profimedia

 

Prema njihovoj proceni, teniser Novak Đoković jedan je od najbogatijih u Srbiji, a na listi se našla i njegova supruga Jelena Đoković.

Naime, Noletovo bogatstvo se prema podacima sa ovog sajta procenjuje na vrtoglavih 220 miliona dolara, dok je Jelenino finansijsko stanje poslednji put ažurirano ove godine u januaru i na sajtu je objavljena cifra od 20 miliona dolara, što je za 200 miliona manje u odnosu na bogatstvo njenog dragog.

Pročitajte: Novak Đoković želi da krsti decu na posebnom mestu - Znam da je tema jako osetljiva...

celebritynetworth

 

Na listi ovog sajta kada je reč o pevačicama na samom vrhu je Dragana Mirković, Svetlana Ceca Ražnatović, Lepa Brena i Jelena Karleuša.

Komentari (1)

Loading
Joca 17:52 22.05.2023
Odgovori

Na koji nacin je doticna zaradila te milione? Dana radnog staza nema, kao vodi fondaciju. Ako je od Novaka, onda znamo kako se taj posao zove bez obzira sto su u braku.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti