Pobacila je naše dete uz moje protivljenje... Ova prelepa glumica bila je prva žena Petra Božovića FOTO

Pobacila je naše dete uz moje protivljenje... Ova prelepa glumica bila je prva žena Petra Božovića FOTO

Autor: | 21/05/2023

0

Prva žena Petra Božovića bila je jedna od najlepših glumica

Danas pomalo zaboravljena, Marina Koljubajeva je sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog veka važila za jednu od najtalentovanijih i najlepših glumica u zemlji. Generacije koje su odrastale u tom periodu pamte je po neponovljivoj seriji za decu „Neven”, u kojoj je dobila ulogu ubrzo pošto je diplomirala.

Boško Karanović

 

– Smeđa poluduga kosa, dva velika svetla oka i okruglo lice – to je Marina Koljubajeva na prvi pogled, mlada glumica koju ovih dana gledamo kao Nevenu, Dobru Jelu i mađioničarevu pomoćnicu Mici – ovako su je opisivali novinari tog vremena.

Kao devojčica pohađala je dramsku grupu, išla u baletsku školu, a želela je da upiše i Likovnu akademiju.

– To što sam danas glumica ne znači da ne uživam i dalje u slikarstvu, u dobrim knjigama, sportu – govorila je Marina, koja je preminula rano, u 54. godini.

Pročitajte: Ceca Bojković joj je preotela muža, njihov okršaj svi pamte - Evo gde je danas i kako izgleda Ljiljana Lašić (FOTO)

TV Revija printscreen

 

Marina Koljubajeva je obeležila važan deo života Petra Božovića, sa kojim ima sina Draška.

– Karijeru je otpočela u seriji „Neven”. Pošto je bila trudna, u drugom delu zamenila ju je Neda Arnerić. Bila je mnogo lepa, putena, Ruskinja. Različito smo gledali na porodicu, ona je pobacila naše drugo dete uz moje protivljenje. Smatrao sam da brak i ne postoji ako nema dece, jer u tom slučaju ceo život možemo i da se zabavljamo – otkrio je svojevremeno Petar Božović zbog čega je okončan njegov prvi brak.

Pročitajte: Moja ljubav se UBILA, kako se to preživljava… Srceparajući VAPAJ Petra Božovića, svi plaču

youtube printscreen

 

Pre deset godina priznati glumac oženio se dugogodišnjom partnerkom Snežanom, sa kojom i danas uživa u skladnoj zajednici, a najveća radost su mu unuka Anđelija i unuk Nikolaj, koje mu je podario jedinac Draško.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Boško Karanović

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti