Neverovatno telo i bistre misli: Ivana Dudić izbacila samo jednu namirnicu i potpuno se preporodila

Neverovatno telo i bistre misli: Ivana Dudić izbacila samo jednu namirnicu i potpuno se preporodila

Autor: | 14/05/2023

0

Ivana Dudić prirodnom lepotom i zanosnom figurom obara s nogu gde god da se pojavi. Ipak, dobar izgled nije joj pao s neba. Jednom prilikom našalila su da je tajna njenog izgleda u prebukiranom rasporedu i mnogo obaveza, a kada se uozbiljila, otkrila je da redovno trenira i da se pravilno hrani, te da se potpuno preporodila kada je iz jelovnika izbacila jednu namirnicu.

Instagram

 

Pomislili biste da su u pitanju slatkiši, ali poznato je da bi Ivana mogla da živi na čokoladi i da sladoled jede i leti i zimi. Mlada glumica pre četiri godine odrekla se – mesa.

− Ne jedem meso jer mi ne prija, već tri, četiri godine. Ali kad mama napravi lazanje, nije da po njima prebiram, ali komade mesa ne volim i ne jedem. Jednostavno, imam više energije i mnogo bolje mislim. Čini mi se da su istraživanja pokazala da meso izaziva agresiju kod ljudi – navela je Ivana.

Pročitajte: Ispovest Ivane Dudić: Otac je švercovao, kockao se, pio, nema šta nije radio, mama je na kraju pobegla od kuće

Instagram

 

Kako je ranije pričala, ćušpajz od šargarepe i bakin spanać zauvek će biti najukusnija jela koja je ikada probala, a za njenu ljubav prema različitim kuhinjama zaslužna je mama. Nema naviku da jede voće, ali voli da popije smuti koji je satima drži sitom. Ivanina omiljena kombinacija su maline, mango, jabuke, pomorandže i sojino mleko, ali najčešće voli da kombinuje maline i med.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Luka Šarac

Najnovije vesti