Brineta krupnih lokni: Ovako je Zorana Mihajlović izgledala u mladosti, ne biste je prepoznali za tri života FOTO

Brineta krupnih lokni: Ovako je Zorana Mihajlović izgledala u mladosti, ne biste je prepoznali za tri života FOTO

Autor: | 16/05/2023

0

Fotografija Zorane Mihajlović otkriva kako je izgledala u mladosti

Jednu od najistaknutijih žena na političkoj sceni Srbije Zoranu Mihajlović, bivšu potpredsednicu Vlade i ministarku rudarstva i energetike, javnost je upoznala kao atraktivnu plavušu, uvek besprekorno odevenu.

Instagram

 

Ipak, retke fotografije iz školskog doba svedoče da je Zorana Mihajlović u mladosti izgledala bitno drugačije, ali ne i manje upečatljivo. U danima pre punoletstva bila je brineta krupnih uvojaka i širokog osmeha.

Pročitajte: Najnovija fotografija Zorane Mihajlović ne prestaje da se komentariše - Promena je očigledna, bivša ministarka kao druga žena FOTO

Privatna arhiva

 

Posle srednje škole upisala je Ekonomski fakultet na kojem je diplomirala 1993. godine. Ubrzo se zaposlila kao profesorka u Prvoj ekonomskoj školi, gde su je učenici prozvali Zmihajlović.

Ipak, Zorana Mihajlović ni kao studentkinja nije sedela skrštenih ruku, niti je želela da od roditelja uzima džeparac. O tome je jednom prilikom za Kurir ispričala.

‒ Bilo je to 1988. godine, vreme nemaštine. Zaposlila sam se u jednoj beogradskoj zlatari, a moja mama se jako plašila što tamo radim jer je rat bio na vidiku, a kriminal cvetao. U to vreme počeli su da obijaju zlatare i nije bilo naivno. Tu sam dobila prvu platu, mislim da je bila oko trista evra. Lepa je to zarada bila, sećam se da sam je potrošila na poklon za mamu, da se manje brine za mene.

Pročitajte: "Važno mi je da bude vredan" - Zorana Mihajlović progovorila o svom sinu Draganu, a evo kako on danas izgleda (FOTO)

Zoran Petrovic, Ministarstvo rudarstva i energetike

 

Na pitanje kako vaspitava sina odgovorila je:

‒ Učim ga da bez velikog rada nema uspeha. Svako može da osvoji svoju slobodu i nezavisnost, ali mora da veruje u to što radi i da se bori. Život je prelep, ali nije nimalo lak i ništa nam neće pasti u krilo. Moramo da radimo i da zaslužimo. To pokušavam da naučim i svog sina, kao što su mene naučili moji roditelji.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin