Ovo je sin Zorane Mihajlović: Ambiciozan je, prati politiku i brižljivo čuva svoju privatnost FOTO

Ovo je sin Zorane Mihajlović: Ambiciozan je, prati politiku i brižljivo čuva svoju privatnost FOTO

Autor: | 26/04/2023

0

Sin Zorane Mihajlović je ambiciozan i prati politiku

Nekadašnja ministarka energetike Zorana Mihajlović nikada nije volela da eksponira privatni život, ali nije tajna da ima sina Dragana. Njen jedinac danas ima dvadeset jednu godinu, a dobila ga je u braku koji se davnih dana okončao razvodom.

Pročitajte: Najnovija fotografija Zorane Mihajlović ne prestaje da se komentariše - Promena je očigledna, bivša ministarka kao druga žena FOTO

Instagram

 

‒ Dragan prati politiku, zna gde sam sve bila, zna šta je ko izjavio i ima izgrađeno mišljenje o pojedinim stvarima u politici. Za sada želi da bude hirurg, mada to se menja. Meni je važno da stekne obrazovanje, da bude vredan i da na svom poslu, koji god da radi i za šta god da se odluči, daje svoj maksimum. I to mu uvek savetujem, da ne bude izolovan, da pomogne kad god može i da svaki dan zna šta je uradio ‒ izjavila je svojevremeno Zorana Mihajlović.

Twitter

 

Bivša ministarka je pre desetak godina obnovila vezu sa biznismenom Vladimirom Atanackovićem, sa kojim se zabavljala u mladosti. Na pitanje kako se slažu njen partner i sin u jednom intervjuu kratko je rekla:

‒ Oni imaju divan odnos. Sin ga doživljava kao drugog oca. Često ga, naročito kad mu nešto treba, oslovi sa „tata“ i drago mi je zbog toga. Naša veza jedino tako i može da funkcioniše, jer sin je ipak najbitniji.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti