Politika i moda: Kad može Zorana Mihajlović što ne bi i Milena Ivanović, baš moćno izdanje (foto)

Politika i moda: Kad može Zorana Mihajlović što ne bi i Milena Ivanović, baš moćno izdanje (foto)

Autor: | 19/10/2022

5

Izdanje Milene Ivanović svi komentarišu

Izgleda da je moda polako, ali sigurno postala veoma važna i na funkcijama od državnog značaja. Retko možemo videti neku ministarku u lošem izdanju, pa se njihove modne kombinacije uglavnom ocenjuju visokom ocenom.

Pročitajte: Modni duel ministarki - Darija i Zorana kao bliznakinje, ali kojoj bolje stoji odevna kombinacija? (foto)

Instagram

 

Zorana Mihajlović, ministarka rudarstva i energetike u (još aktuelnoj) vladi Srbije, pre dva dana u hotelu „Mona Plaza“ na konferenciji „Dijalog o pravednoj zelenoj tranziciji u Srbiji“ pojavila se u kombinaciji kakvu ne viđamo često.

U oči nam je odmah upao kratak narandžasti sako, u kome je, mora se priznati, prosto zračila. Kontraudarac hladnjikavim jesenjim danima.

Pročitajte: Uhvaćeni - Prve zajedničke fotografije Milene Ivanović i Igora Jurića (foto)

Ata Images

 

Ništa manje atraktivna i u veselim tonovima ove jeseni nije ni Milena Ivanović. Kako je često u crnom, njene najnovije fotografije prikupile su značajan broj lajkova oduševljenih pratioca.

Instagram

 

Baš kao i Zorana, Milena je ponela narandžasti sako, ali za razliku od ministarke udovica Olivera Ivanovića odlučila se za nešto atraktivniju i slobodniju odevnu kombinaciju.

Čiji stil vam se više dopada

Instagram

 

 

Komentari (5)

Loading
Zvončica 23:51 20.10.2022
Odgovori

Milena je prirodno lepa žena,dok se to za Mihajlovićku ne može reći.

Sasa 08:52 21.10.2022
Odgovori

Boze,kakva zena! Upoznajte me sa njom,samo da je gledam ceo jedan dan,i odmorim dusu! Nece valjda imati zamerku. Potpis: Emotivac!Zaljublnenik u zensku pri.lepotu.

Marta 15:44 21.10.2022
Odgovori

Očigledno je Milena lepa žena,nema tu ništa sporno,sem stavljanja grudi u prvi plan.Ne znam zbog čega ima potrebu da to javno radi.Korseti su za spavaću sobu,izlaske...Zorana odaje utisak ozbiljne,odmerene žene,sem napadne šminke.Tako da-nisam pametna🤣

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti