Moji sinovi imaju po dva metra: Luka i Nikola najveći su ponos Bojane Maljević, ovo je jedina fotografija FOTO

Moji sinovi imaju po dva metra: Luka i Nikola najveći su ponos Bojane Maljević, ovo je jedina fotografija FOTO

Autor: | 12/05/2023

0

Sinovi Bojane Maljević ne vole medijsko eskponiranje

Bojana Maljević je dve decenije bila u braku sa rediteljem Bobanom Skerlićem, sa kojim je dobila dva sina.

Iako na korak od pedesetog rođendana, lepa glumica i producentkinja zadržala je mladalački izgled, pa je teško poverovati da stariji sin Luka ima 26 godina, a Nikola 21.

Pročitajte: Bojana Maljević: Jednom ću svedočiti protiv dvojice

Boško Karanović

 

Iako su odrastali uz poznate roditelje, momci se nikada nisu eksponirali, a ni Bojana nije pristajala na porodična fotografisanja. „Da li biste se slikali sa sinovima za... Ne bih. Moji sinovi sada imaju po dva metra, a nisu voleli da se slikaju nikad“, slikovito je u jednom tvitu opisala kako se završavaju novinarski predlozi da pozira sa decom.

Na pitanje pokazuju li Luka i Nikola interesovanje za umetnost i želju da krenu maminim i tatinim stopama, Bojana Maljević je pre nekoliko godina izjavila:

‒ Luka za sada ne pokazuje. On je upisao prirodno-matematički smer u gimnaziji. Nikolu trenutno najviše zanimaju stripovi, pa ih često i sam pravi. Meni je samo važno da pronađu ono što će voleti da rade.

Pročitajte: Evo šta ostane ženi u Srbiji posle razvoda - Zavirite u dom Bojane Maljević, nećete verovati da ovde živi (FOTO)

Boško Karanović

 

Po svemu sudeći, Luka Skerlić se u međuvremenu zainteresovao za televizijski posao, pa je kao producent sarađivao na projektima „Dug moru“ i „Kalup“.

‒ Učim od sinova, svakog dana. Neću da navodim primere i da ih hvalim, jer znam da oni ne bi voleli da to čitaju u medijima. Samo ću reći da sam presrećna što imam takve sinove. Velika je čast, još uvek nesaglediva, biti njihova majka ‒ poručila je glumica u intervjuu za Story.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Boško Karanović

Pročitajte još