Bojana Maljević: Kako biti cool mama i tvitovati da te ceo svet razume

Bojana Maljević: Kako biti cool mama i tvitovati da te ceo svet razume

Autor: | 26/02/2016

0

 

Prkosna i otvorena, glumica Bojana Maljević je napravila čitavu pometnju svojim objavama na Tviteru, jer, kucane reči ne prikazuju osećanja poput šale, ironije, sarkazma...

Naime, Bojana je želeći (verovatno) da na svoj način iskaže bunt protiv stereotipa i ušuškavanja u jednoličnost koja nas sve više okružuje, a zaogrnuta turbofolkom, "lakim" notama, rijalitijima i ostalim sočnim "zanimljivostima" današnjeg društva, postavila tvit koji je pokrenuo lavinu.

Matursko veče, klasika, ali uz "Amadeus bend", ipak, Bojana očigledno nema ništa protiv samog benda, već samo zbog toga što svoj deci uporno bivaju servirane iste stvari, kao da rok bendovi, pop muzika ne postoji i nikada je nije ni bilo... O "simboličnoj" ceni i da ne govorimo.

Rekavši da njen sin neće ići, shvaćeno je kao da je ona mama koja donosi odluke u ime svog deteta, ali istina je drugačija.

Za te novce koje bi roditelji morali da iskeširaju za matursko, njen sin će se provesti sasvim ok, ali ne uz ponuđeni bend. Bojana je ipak jedna cool mama, pa nije pisala školi:

Napisala je tvit posvećen sinu, koji, kako i sama kaže ima svoj stav i razmišlja svojom glavom.

Možda i na Twiteru uvedu emotikone, pa ćemo se bolje razumeti ili to ipak nije do toga?

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hello