Životna priča prepuna tuge, roditeljima je davao honorar da prežive: Gde je danas mali Stanoje?

Životna priča prepuna tuge, roditeljima je davao honorar da prežive: Gde je danas mali Stanoje?

Autor: | 20/10/2020

0

Glumac Predrag Vasić sa samo 13 godina proslavio se ulogom dečaka Stanoja u filmu "Montevideu". Svojim monolozima dovodio je gledoace do suza, a u privatnom životu vodi bitke koje ni mnogo stariji od njega nikada nisu. Predraga život nije mazio, a danas sa 23 godine može se pohvaliti da je izaastao u sjajnog čoveka, velikog srca i plemenite duše.

Pročitajte: Mladi Predrag Vasić traži veselije uloge - Neću više da budem siroče!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ༄𝙈𝙤𝙣𝙩𝙚𝙫𝙞𝙙𝙚𝙤🍁 (@montevideo.zivot) дана 14. Апр 2020. у 1:42 PDT

Tokom devedesetih godina prošlog veka, porodica glumca Predraga Vasića je bila primorana da proda kuću u Gnjilanu na Kosovu. Posle prodaje celokupne imovine, preselili su se u Beograd. Čim su stigli u srpsku prestonicu, Predrag je počeo da snima filmove. Sa svega šest godina pojavio se u francuskom filmu “Largo Winch” gde je kadar delio sa Predragom Mikijem Manojlovićem i Rašom Bukvićem.

Ipak, najveću slavu dostigao je ulogom Stanoja u "Montevideu". Predrag je ranije pričao da je zbog teške porodične situacije honorare od filma davao porodici, kako bi imali dovoljno sredstava za život.

Pročitajte: “Montevideo, vidimo se” - Zvezde zablistale na premijeri u centru "Sava"

- Većinu tih para, pošto smo mi došli sa Kosova i živeli u jednoj dvosobnoj kućici, dao sam mojima za renorviranje doma. Malo sam njima pomogao, a malo ostavio sebi za školovanje. Nisam se preterano bahanalisao, jer nisam taj lik. I sećam se da sam od tog honorara kupio bratu telefon - izjavio je Vasić jednom prilikom za “Blic”, koji se i danas uspešno bavi glumom.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Предраг Васић (@pepivasicc) дана 2. Јун 2019. у 3:07 PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs youtube printscreen, ATA Images, Instagram

Najnovije vesti