Mladi Predrag Vasić traži veselije uloge: Neću više da budem siroče!

Mladi Predrag Vasić traži veselije uloge: Neću više da budem siroče!

Autor: | 19/01/2011

0

Trinaestogodišnji glumacPredrag Vasić je na razgovor za Kurir došao s dedom, ali mu je napomenuo da se ne meša u razgovor. Kao veliki. Mladi glumac koji je poznat kao siroče Vane iz filma „Sveti Georgije ubiva aždahu“ i Stanije iz filma „Montevideo, bog te video“ željan je novih glumačkih izazova.
- Uvek sam tužan, ili me biju, ili poginem. Dosta više siročića i lemanja. Dajte neku ljubavnu ili akcionu scenu! - poručuje Peđa, koji podseća na Džekija Čena: - Mnogo gotivim njegove filmove. I Džonija Depa. A od glumica? Anđelinu Džoli!
Iza sebe ima već osam filmova. Za njega kažu i da je novi Slavko Štimac.
- Bojim se samo da se ne uobrazim. Mama i tata su mi rekli da je najbitnije da ostanem kakav sam bio i pre „Montevidea“. Uloga u tom filmu bila je velika i osećaj je odličan. Ljudi me prepoznaju, hoće da se slikaju, traže autogram. Pre „Montevidea“ sam na Fejsbuku imao oko 1.000 prijatelja, a sada ih imam skoro 2.000. Svakog prihvatam - kaže Peđa.
Ali ipak zna ko su mu pravi prijatelji.
- To su dečaci koje znam odmalena: Pavlović, Pranjana, Negić, Milodragović. Družim se i sa starijima. Mnogi hoće da im budem zet - smeje se mladi Vasić.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: