Ovaj poznati doktor je NOVI DEČKO Irine Vukotić: U vreme pandemije gledali ste ga na televiziji FOTO

Ovaj poznati doktor je NOVI DEČKO Irine Vukotić: U vreme pandemije gledali ste ga na televiziji FOTO

Autor: | 25/04/2023

0

Novi dečko Irine Vukotić je poznati doktor

Kako novi broj magazina Story ekskluzivno saznaje, voditeljka televizije Pink Irina Vukotić već pola godine uživa u ljubavi sa anesteziologom Radmilom Jankovićem, profesorom Medicinskog fakulteta u Nišu.

Njihova romansa započela je krajem prošle godine, a par ju je sve do sada uspešno čuvao od medija, iako za njihovo najbliže okruženje to odavno nije bila tajna.

Pročitajte: Nekad i sad - Irinu Vukotić sigurno prepoznajete, ali ko je zavodljiva crnka sa fotografije?

Ata Images

 

Doktor Janković uživa veliko poštovanje u svojoj branši, a široj javnosti postao je poznat u vreme pandemije kada je u medijima pričao o borbi sa virusom i situaciji u zdravstvu. O njegovom privatnom životu ne zna se previše, a ni Irina Vukotić posle razvoda od Save Radovića, sa kojim ima ćerku Iskru, nije bila spremna da govori na tu temu.

Pročitajte: Velika tragedija u domu Irine Radović - Najvoljenija moja, otišla si preko noći…

Youtube Screenshot

 

Iako je odbijala da otkrije identitet svog izabranika, Irina je svojevremeno priznala da je srećno zaljubljena. Na pitanje koje „stavke“ treba da ispuni muškarac da bi privukao njenu pažnju, 2018. godine je u intervjuu za HELLO! izjavila:

‒ Jedan je već privukao moju pažnju i drži je duže vreme. Samo neka tako nastavi. (smeh) Volim kada muškarac pokaže da mu je stalo, kada ste uz njega potpuno sigurni a ne gubite ono svoje iskonsko, kada ne želi da vas menja, već voli i vaše mane, kada se pored njega osećate kao žena, pa shvatate da prihvatate pomoć i za nešto što ste dotle sami radili. Nije da ne umem ili ne mogu, ali divno je da to uradi neko samo da bi vas usrećio. To daje slobodu i vetar u leđa, a onda vas taj vetar iznova vraća njemu.

Mirko Tabašević

 
 

Iako joj je dečko bio velika podrška i u vreme kada je sa televizije Happy prelazila na Pink, ljubav se ugasila 2020. godine, u jeku pandemije.

‒ Ovaj period ti iskristališe neke odnose, otvori neke nove poglede na ljude i svet. Ja sam, eto, poželela da izađem iz trogodišnje veze u kojoj sam bila. U ovom neobičnom periodu ispratila sam neke ljude iz svog života, a neke druge dočekala u zagrljaj sa dozom distance, jer ipak još traje pandemija korona virusa ‒ rekla je tada za Bazar. U Irinin život ubrzo je ušao novi partner, doktor Radmilo Janković.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević