Aca Lukas nju ne može da zaboravi: I dalje je volim!

Aca Lukas nju ne može da zaboravi: I dalje je volim!

Autor: | 26/10/2020

0

Pomirenje Sonje i Ace Lukasa već neko vreme je aktuelna tema u medijima. Od kada su mediji došli do informacije da su Sonja i Aca sa ćerkom Viktorijom i Sonjinom ćerkom Sofijom zajedno bili na letovanju, mnogi se nadaju da će bivši supružnici ljubavi dati novu šansu. Posle leta u Hrvatskoj, Sonja i Viktorija Acu su pratile i na putovanju u Rim, pa su sumnje još više probuđene.

‒ Svi smo ubeđeni da su Sonja i Lukas ponovo zajedno. Čuli smo da je sa njom bio u Rimu, ali je na svadbu nije doveo. Mada je i on pevao samo jedan sat. Verovatno je ona ostala u hotelu sa Viktorijom. Kolega mi je rekao da ih je video zajedno u jednom italijanskom restoranu, ali mu je bilo neprijatno da im se javi ‒ rekao je jedan Lukasov prijatelj za dnevni list „Informer“.

Pročitajte: Fotografija kao dokaz - Aca Lukas i Sonja ponovo zajedno?

Aca Lukas odlučio je da se konačno oglasi tim povodom i otkrije šta oseća prema bivšoj supruzi. U emisiji „Sceniranje“, u kojoj je nedavno gostovao, Aca Lukas odgovorio je na pitanje koju ženu je najviše voleo.

‒ Poslednju. Sonja je imala tu čast. Ako kažem da je još volim, ako kažem ne, to zvuči ružno. Naravno da je volim, ona je majka mog deteta. Ne mogu da je ne volim, ali nismo više zajedno. Ja ne patim. Bilo je svašta u našem životu. Ne krijem svoju prošlost i ne volim da menjam svoju istoriju ‒ ispričao je pevač.

Pročitajte: Aca Lukas se pomirio sa bivšom - Sjajan provod na zajedničkom letovanju

Pomirenje Sonje i Ace Lukasa ovim je razjašnjeno. Pevač ne može da zaboravi bivšu suprugu i još je voli jer mu je podarila Viktoriju, njegovu najveću radost. Ipak, iako su sredili međusobne odnose zbog deteta, Aca je otkrio da on i Sonja u emotivnom smislu više nisu zajedno.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Najnovije vesti