Fotografija kao dokaz: Aca Lukas i Sonja ponovo zajedno?

Fotografija kao dokaz: Aca Lukas i Sonja ponovo zajedno?

Autor: | 01/10/2020

0

Izgleda da su Aca Lukas i Sonja ponovo u ljubavi. Bivši supružnici prošlog vikenda boravili su u isto vreme na istom mestu i to van granica Srbije. Naime, pevač je tokom vikenda pevao na jednom veselju u Rimu, a njegova bivša supruga u isto vreme na „Instagramu“ je objavljivala fotografije iz prelepog italijanskog grada. Iako joj na najnovijim fotografijama društvo pravi ćerka Viktorija, a Ace nigde nema, sumnja da su ponovo u ljubavi ponovo je prisutna.

Pročitajte: Nakon optužbi, teških reči i mučnog rastanka - Pomirili se Aca Lukas i Sonja 

‒ Svi smo ubeđeni da su Sonja i Lukas ponovo zajedno. Čuli smo da je sa njom bio u Rimu, ali je na svadbu nije doveo. Mada je i on pevao samo sat vremena. Verovatno je ona ostala u hotelu sa Viktorijom. Kolega mi je rekao da ih je video zajedno u jednom italijanskom restoranu, ali mu je bilo neprijatno da im se javi ‒ rekao je jedan Lukasov prijatelj za dnevni list „Informer“.

Sonjine fotografije oduševile su njene pratioce, koji jako dugo navijaju da se ona i Aca pomire. Do sada se niko od njih nije oglašavao, pa nije ni demantovao ni potvrdio napise o pomirenju. Ipak, složićete se da je ovo nešto više od slučajnosti.

Pročitajte: Razvod ili španska serija - Aca Lukas ima novu devojku, Sonja sa ćerkom napušta Srbiju?

Aca i Sonja venčali su se 2010. godine, a sedam godina kasnije usledio je razvod praćen sukobima i skandalima. Pevač nikada nije krio da je Sonju voleo više nego bilo koju drugu ženu, a ona je i posle razvoda zadržala Acino prezime.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram