Veliki petak u domovima poznatih: Pogledajte kako je prva dama Tamara Vučić ofarbala jaja i dekorisala uskršnji sto FOTO

Veliki petak u domovima poznatih: Pogledajte kako je prva dama Tamara Vučić ofarbala jaja i dekorisala uskršnji sto FOTO

Autor: | 14/04/2023

0

Veliki petak u domovima poznatih

Dva dana uoči Vaskrsa, na Veliki petak, u svim domovima se, već po tradiciji, farbaju jaja. Taj običaj poštuju sve porodice, a u kućama gde ima i dece domaćice se trude da jaja budu što lepša, šarenija, neobičnija. Tim motom vodile su se i naše javne ličnosti, a na Instagramu su napravile svojevrsnu izložbu fotografija najlepše dekorisanih jaja.

Mirko Tabašević

 

Mama Anđeline, Mihajla i Helene, Aleksandra Vasković odlučila je da ofarba celo tuce, i to na tradicionalan način. Lepa doktorka, supruga frontmena Leksington benda, jaja je obojila lukovinom, i to u starinskoj plavoj šerpi koja je ranije mogla da se nađe u svakom domaćinstvu, a danas asocira na neke lepe, bezbrižne dane.

Pročitajte: Uskršnja čarolija u domu Slavice Rokvić - Ulepšajte praznik ovom jednostavnom, a efektnom dekoracijom VIDEO

Instagram

 

Za lukovinu se opredelio i bračni par Jovanović, Čedomir i Jelena, koji imaju četvoro dece. Jelena se potrudila i da jaja ukrasi listovima deteline, a sveže ofarbana jaja poređala je u pletenu korpicu ukrašenu belim cvetovima i lišćem.

Pročitajte: Ništa bez unuke - Cakana sa porodicom ovako provodi Veliki petak FOTO

Instagram

 

Tradicionalno farbanje u lukovini najviše se dopada i prvoj dami Tamari Vučić koja nam je otkrila delić atmosfere iz porodičnog doma. Dekoracija je zanimljiva i nije pretenciozna.

Instagram

 

Instagram

 

Unuci Nede UkradenNeda, Aleksandra i Dušan oduševili su se kada su videli prelepo dekorisana jaja koja im je baka pripremila za Uskrs. Poznata pevačica jaja je obojila u belu, žutu i zelenu boju, a svako je dodatno ulepšala nalepnicama sa cvećem i cirkonima.

Pročitajte: Domaćica, i to kakva! Neda Ukraden oduševila starinskim hlebom, fantastičan recept za uskršnju trpezu

Instagram

 

“Evo kako su jaja ispala. Matija zadovoljan, ja zadovoljna, šta vi kažete,” upitala je Danijela Dimitrovska pratioce na Instagramu, pokazujući im jednobojna jaja jarkih boja, koje je aranžirala u moderno dekorisanu posudu.

Instagram

 

Tamara Dragičević je pri bojenju jaja imala dva vredna asistenta, Stašu i Lazara, a na tanjiru se našao ceo dijapazon boja – od plave, zelene i narandžaste, do uobičajene crvene.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Miloš Nadaždin, Intagram

Najnovije vesti