Pogledajte prvi snimak sa tajnog venčanja Darka Lazića: Mlada u crnom, mladoženja u farmerkama FOTO

Pogledajte prvi snimak sa tajnog venčanja Darka Lazića: Mlada u crnom, mladoženja u farmerkama FOTO

Autor: | 05/04/2023

0

Venčanje Darka Lazića nije bilo tipično

Darko Lazić već nekoliko meseci je u braku sa Katarinom, a njihovo venčanje bilo je sakriveno od radoznalih očiju javnosti. Međutim, sada je izašao snimak kada je par rekao sudbonosno „da“ na intimnoj ceremoniji u opštini, a svi su primetili da ovo nije bilo tipično venčanje.

Pročitajte: Druga strana priče - Otkriveno zbog KOGA je Barbara Bobak ostavila Darka! Zbog nje sam se odao porocima

Instagram

 
 

Katarina se za najlepši dan odlučila za elegantnu crnu haljinu, i uprkos tome što nije bila tipična mlada u beloj venčanici, izgledala je besprekorno dok se zavetovala na večnu ljubav svom izabraniku. Darko je takođe odabrao malo ležerniji stajling – bela košulja, crni džemper i farmerke. Na snimku su nasmejani od uveta do uveta, i pokazali su da nije potrebno pratiti tradiciju da bi najvažniji dan bio poseban.

„Idem na kafu sa bivšim, šta može da se dogodi?“, napisano je na snimku u čijem poslednjem kadru vidimo nasmejani par.

 


U  medijima je u decembru prošle godine izašla vest da su se Darko i Katarina već venčali, a pevač je nedavno to i potvrdio.

 

„Kaća je uvek sa mnom. Nije još došlo do svadbe, svadba će tek biti. Ona je sada Lazić, prva Lazić. Ne odvajamo se, svuda idemo zajedno, lepo nam je. Ne bih da baksuziram i pričam po proširenju porodice, videćemo“, izjavio je skoro Lazić za Blic.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti