Kraljica Brestača: Zavirite u raskošnu kuću Darka Lazića u koji je doveo treću ženu

Kraljica Brestača: Zavirite u raskošnu kuću Darka Lazića u koji je doveo treću ženu

Autor: | 03/11/2023

1

Dom Darka Lazića najlepši u Brestaču

Darko Lazić ne odustaje od rodnog mesta. Uprkos velikoj popularnosti, folker je odlučio da život nastavi u Brestaču, u sremskoj opštini Pećinci. U selu je sagradio luksuznu vilu koju odnedavno deli sa suprugom Katarinom.

Kristinas Photo Studio

 

Prostrana dvospratna kuća uređena je u modernom maniru, a okružuje je dvorište sa sivo-belim kockama, koje takođe ostavlja bez daha. Imanje je od radoznalih pogleda zaštićeno ogradom od betonskih blokova. Ipak, Darko nam s vremena na vreme preko Instagrama pruži uvid u svoje malo carstvo.

Pročitajte: Darko Lazić hitno operisan - Pevač skidao višak kože, situacija se zakomlikovala

Kada je enterijer u pitanju, dominira bela boja koja pruža bezbroj mogućnosti jer se slaže sa svakom kombinacijom. Dnevni boravak, pun svetlosti i topline, krasi beli nameštaj, a tu je i televizor velikih dimenzija.

Instagram

 

Prostor između soba ponegde popunjavaju drveni elementi od poda do plafona, sa biljkama koje se na svoj način uklapaju u ambijent i ukrasnim belim kamenjem.

Instagram

 

Tu je i poseban kutak – bela polica sa nagradama koje je popularni pevač osvojio u dosadašnjoj karijeri.

Instagram

 

Kada Darko nije tu, o kući brine njegova majka Branka, a često je ispunjena i dečjim smehom. Mislimo, naravno, na četvorogodišnjeg Alekseja, kojeg je pevač dobio sa bivšom verenicom Marinom Gagić. Tata ga već uči da svira harmoniku... Iz braka sa Anom Sević ima ćerku Lorenu.

Instagram

 

Kada nije na putu, Darko najviše voli da provodi vreme sa decom. Na jednoj fotografiji vidimo ga sa sinom u spavaćoj sobi, jednostavno uređenoj jer je to ipak mirna, udobna oaza predviđena za odmor.

Instagram

 

Instagram

 

Tu je i bašta. Najsigurnija je hrana pripremljena od voća i povrća koje sami uzgajamo, a ništa nije lepše i slađe od bakine kuhinje, što i Lazić potvrđuje.

Instagram

 

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs Kristinas Photo Studio

Pročitajte još

Najnovije vesti