Bol o kojoj nikad ne govori: On je bio otac Mirke Vasiljević, sudbina ih je prerano razdvojila

Bol o kojoj nikad ne govori: On je bio otac Mirke Vasiljević, sudbina ih je prerano razdvojila

Autor: | 03/04/2023

0

Otac Mirke Vasiljević prerano je napustio njen život

Mirku Vasiljević, koja ima 32 godine, poznajemo pola njenog života. Očarala nas je kao simpatična petnaestogodišnjakinja u filmu „Mi nismo anđeli 2“, a zatim je nastavila da sigurno korača glumačkim putem.

Boško Karanović

 

Neposredna, elokventna i otvorena uvek je rado izlazila u susret novinarima, pričala je o svom odnosu sa nevenčanim suprugom Vujadinom Savićem, podizanju četvoro dece, detinjstvu, porodici... Ipak, Mirka je jednu temu uvek vešto izbegavala. Zna se da je odrasla bez oca, ali ne i kako i zašto je do toga došlo.

Ata Images

 

‒ To su neke teme o kojima stvarno nikada nisam pričala u medijima. Uvek sam se trudila da moje pojavljivanje bude zbog posla. Nikada nisam delila te porodične stvari. Vezana sam za teču, deku, doskoro i deku sa tatine strane, koji je preminuo. Dosta imamo tih jakih muških figura u porodici za koje sam vezana. Takođe, učitelj od prvog do četvrtog razreda mi je mnogo značio. Sve u svemu, nisu mi manjkale muške figure u životu ‒ izjavila je jednom prilikom Mirka i otkrila tek toliko da je ime dobila po ocu, koji se zvao Mirko.

Boško Karanović

 

Mirkin najveći oslonac u životu bila je i ostala njena majka Mirjana, koja obavlja odgovornu funkciju kao direktorka Sektora za upravljanje vazdušnim saobraćajem, meteorološkim uslugama i uslugama vazduhoplovnog informisanja Kontrole letenja Srbije. Upućeni kažu da je poznata ćerka od majke nasledila kako lepotu, tako i komunikativnost, a uz nju je naučila da se bori i nikad ne odustaje od cilja.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin