Prerano je napustio, a po njemu je dobila ime: Ovaj čovek je otac Mirke Vasiljević

Prerano je napustio, a po njemu je dobila ime: Ovaj čovek je otac Mirke Vasiljević

Autor: | 27/08/2023

0

Otac Mirke Vasiljević je on 

Nije tajna da je slavna glumica Mirka Vasiljević rasla bez oca. Doduše, o tome retko je pričala, trudeći se da javnost što manje zna o njenom privatnom životu.

Dalibor Danilović

 

Kako je jednom prilikom otkrila ona je ime dobila po ocu koji se zvao Mirko Vasiljević.

‒ To su neke teme o kojima nikada nisam pričala u medijima. Uvek sam se trudila da moje pojavljivanje bude zbog posla. Nikada nisam delila te porodične stvari. Vezana sam za teču, deku, doskoro i deku sa tatine strane koji je preminuo.

Pročitajte: Šmeker sa slike danas ima 33 godine i četvoro dece - Da li ga prepoznajete

- Dosta imamo tih jakih muških figura u porodici za koje sam vezana. Takođe, učitelj od prvog do četvrtog razreda mnogo mi je značio tako da nisu manjkale te neke muške figure u mom životu ‒ istakla je samo jednom glumica za medije i rekla da se njen otac zvao Mirko.

Mirka je dodala da je ime dobila po tati, kao i da svi u užoj porodici imaju imena koja počinju na slovo „M“.

I njena deca danas nose imena koja bi mogla da se povežu sa nekim ljudima, ipak, glumica kaže da se to dogodilo sticajem okolnosti.

Glumica je dobila ime po ocu koji je preminuo

- Sticaj okolnosti je to, ali na kraju sve ima svoje zašto. Meni je bilo interesantno što sam kroz svoje detinjstvo u vrtiću imala jednog dečaka koji je bio mlađi od mene par godina, on se zove Andrej.

- Bio je presladak mali dečak sa krupnim očima i tako umiljat i ja kako u tom momentu nisam imala brata koga sada imam, Bogu hvala, i za kog sam jako vezana, ja sam njega osećala kao svog brata i stalno sam ga vukla po tom vrtiću, gde ja tu i on.

Boško Karanović

 

- Brinula sam se o njemu kao mama iako sam i ja bila devojčica, ali eto kroz par godina ja dobijam sina i on se zove Andrej. I, tek kroz neko vreme ja shvatam da sam imala Andreja koji je meni bio jako bitan u životu.

Iako je veoma mlada dospela u svet poznatih, glumica Mirka Vasiljević oduvek je čvrsto stajala na nogama i zrelim odlukama krčila životni put. Srećna i ponosna na porodicu koju je dobila sa fudbalerom Vujadinom Savićem sa 31 godinom uspela je što mnoge žene ne učine ni za duplo više godina.

Pročitajte: Dijeta Mirke Vasiljević za savršen izgled posle 4 porođaja - Glumica pokazala jelovnik, glavna caka stoji u večeri!

Vetar u leđa, pored supruga, oduvek joj je bila majka Mirjana. Direktorka Sektora za upravljanje vazdušnim saobraćajem, meteorološkim uslugama i uslugama vazduhoplovnog informisanja Kontrole letenja Srbije ćerku je naučila da se kroz život bori i da nikada ne odustaje.

youtube printscreen

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti