Prelepa Filipinka zarobila Lukino srce: Ovo je buduća snaja Ane i Vlada Divca, zajedno proslavili Božić u Americi FOTO

Prelepa Filipinka zarobila Lukino srce: Ovo je buduća snaja Ane i Vlada Divca, zajedno proslavili Božić u Americi FOTO

Autor: | 10/01/2023

1

Sin Vlada Divca srećno zaljubljen, Lukino srce osvojila prelepa Berit

Vlade i Ana Divac proveli su praznike u Americi, iskoristili su priliku da svoje prijatelje iz različitih zemalja upoznaju sa tradicijom obeležavanja pravoslavnog Božića. Na jednoj od fotografija, koje je Ana tim povodom objavila na Instagramu, između ostalih vidimo i njihovog sina Luku sa devojkom Berit Bontems.

Pročitajte: Ćerka Željka Mitrovića ima šta da kaže o raskidu s milijarderom - Hvala univerzumu što mi je pokazao ono što je trebalo da vidim

Instagram

 

Stariji sin slavnog košarkaša ne voli da se eksponira i skoro da nemamo predstavu kako izgleda. No, u eri društvenih mreža sve se može lako saznati. Luka ima 32 godine, naklonjen je umetnosti i studirao je režiju na kalifornijskom univerzitetu Čepmen. Osim toga, srećno je zaljubljen.

Pročitajte: Ljubav čini čuda! Jovan Memedović u 62. godini doneo hrabru odluku, čestitke ne prestaju da stižu FOTO

Instagram

 

Njegova izabranica Berit zanimljivog je porekla. Krajem avgusta, kada su slavili prvu godišnjicu ljubavi, zahvalila je Luki na smehu, zajedničkim avanturama, putovanjima i zabavi koja ne prestaje. On je, istakla je, i njen najbolji prijatelj. Koliko se može videti na Instagramu, gde često dokumentuje zajedničke pustolovine, moto Berit Bontems glasi: „Budite dobri, vredno radite i nadajte se najboljem“.

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs Luka Šarac

Najnovije vesti