Na ovo su čekali godinama! Jelena i Žika podelili sreću sa celim svetom, pevačica u suzama FOTO

Na ovo su čekali godinama! Jelena i Žika podelili sreću sa celim svetom, pevačica u suzama FOTO

24/03/2023

0

Jelena i Zoran Žika Živanović više od tri decenije čine grupu „Zana“, a njihov odnos davnih je dana premašio okvire poslovnog. Štaviše, u septembru će proslaviti 15 godina braka.

− Sve se desilo vrlo spontano. Iz iskrenog prijateljstva rodila se iskrena ljubav. Zajedno smo prošli mnogo lepih i manje lepih stvari, bili smo jedno drugom podrška, i sve što nam se dešavalo definitivno je učvrstilo, čak „zacementiralo“ odluku da jednog dana, posle svega, ostanemo zajedno – ispričali su jednom prilikom.

Pročitajte: Rođena u Beogradu, a sreću pronašla daleko od Srbije - Upoznajte Teu, prelepu ćerku Zane Nimani

Instagram

 
 

Sudbonosno „da“ Jelena i Žika izgovorili su u užem krugu porodice i prijatelja, prvo u crkvi Ružici na Kalemegdanu, a zatim i pred matičarem u restoranu „Kalemegdanska terasa“.

Nažalost, jedan san ostao je nedosanjan. U javnosti su diskretno govorili o borbi sa zajedničko potomstvo.

Pročitajte: Bivša Žikina supruga otvorila dušu - Našla krpa zakrpu! Lagao je dve godine kako ide u Poljsku, a bio je u njenom stanu

Privatna arhiva

 
 

− Naravno da smo probali sve, ali ne želim da na taj način privlačim pažnju, to su lične stvari i želim da se zadrži na tome. Znam šta znači voleti dete, ali voleti svoje dete ne znam šta znači jer ga nikad nisam imala, a ono što nemaš ne znaš da li ti fali. Nažalost, u našoj zemlji to je dugotrajan proces (usvajanje, prim. aut.), deca se odgajaju u prihvatilištima i ustanovama, što nije dobro. U regionu, recimo, nije tako. Što kaže Žika, mi smo od usvajanja daleko kao Srbija od Madagaskara, ali je dobro pominjati takve stvari. Bitno je da se čuje koliko se ljudi bore kada su takve stvari u pitanju – ispričala je Jelena za Blic 2017. godine.

Pročitajte: Ja sam Petra Divac i ja sam usvojena - Anina i Vladova ćerka više ne želi da ćuti - Na svojoj koži sam osetila probleme...

Boško Karanović

 
 

Jelena i Žika i posle 15 godina braka brižljivo neguju svoj emotivni odnos, a posvećeni su i karijeri. Grupa „Zana“ obeležava četiri decenije postojanja i tim povodom sinoć je u Beogradu predstavljen „Dijamantski boks set“ koji sadrži čak 16 albuma.

Verna publika odlučila je da im se revanšira i na promociju dovede hor koji je uživo izveo neke od najvećih hitova, iznenađenje koje je Jelenu rasplakalo.

Boško Karanović

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Boško Karanović