Svi ga znate kao Žiku iz "Zane", a ovo je njegovo pravo ime! Niko ga tako ne zove, teško ćete pogoditi

Svi ga znate kao Žiku iz "Zane", a ovo je njegovo pravo ime! Niko ga tako ne zove, teško ćete pogoditi

Autor: | 03/08/2023

0

Pravo ime Žike iz Zane retko ko zna

Grupa Zana u žiži javnosti je više od četrdeset godina, a za to vreme promenili su četiri pevačice. Najduži staž ostvarila je Jelena Galonić, koja se grupi priključila još 1990. godine.

Privatna Arhiva

 

Za frontmena benda Žiku Živanovića udala se 2008. godine i njihov brak nikada nisu pratili skandali i trzavice. Ipak, sam početak nije delovao obećavajuće, pre svega zato što je u vreme kada su se upoznali Žika bio u braku sa prvom suprugom Verom, sa kojom ima ćerke Mariju i Tamaru.

Pročitajte: Bivša Žikina supruga otvorila dušu - Našla krpa zakrpu! Lagao je dve godine kako ide u Poljsku, a bio je u njenom stanu u Strahinjića bana

‒ Jelena i ja izborili smo se za našu ljubav. Na tom putu najteže je bilo zaštititi one koji ništa nisu krivi, one koje ostavljaš. S ove distance mislim da smo kroz buru prošli dobro i da brod sada mirno plovi - rekao je Živanović jednom prilikom.

Instagram

 

Na svadbi koju su Jelena i on organizovali za uži krug ljudi bilo je primetno odsustvo Žikinih ćerki. Ipak strasti su se u međuvremenu smirile, pa su Marija i Tamara odlučile da daju šansu maćehi, sa kojom su danas u odličnim odnosima.

Inače, Žiku malo ko u javnosti zove pravim imenom, pa nije ni čudo što se svaki put iznenadimo kada se kroz novinske natpise provuče ime frontmena - Zoran.

ATA Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti