Rođena u Beogradu, a sreću pronašla daleko od Srbije: Upoznajte Teu, prelepu ćerku Zane Nimani

Rođena u Beogradu, a sreću pronašla daleko od Srbije: Upoznajte Teu, prelepu ćerku Zane Nimani

Autor: | 30/09/2021

0

Zanina ćerka Tea nasledila mamin talenat

Zana Nimani, prva pevačica popularnog benda “Zana”, ovog septembra proslavila je 60. rođendan. Rođena je u Beogradu, gde je i gradila karijeru – najpre kao Zana s grupom, potom kao Zana bez grupe. Ipak, početkom devedesetih, kada su se na ovim prostorima zahuktavale ratne igre, s porodicom je otišla u Kanadu i tamo ostala.

Odavno nije u muzičkim vodama – radi u jednoj kompaniji u Viktoriji, glavnom gradu Britanske Kolumbije, gde se bavi nekretninama i menadžmentom. Zahvaljujući fotografiji kojom joj je firma nedavno čestitala 13 godina uspešne saradnje, imali smo priliku da vidimo kako nekad velika zvezda sada izgleda. Ima i drugo prezime – Šiškin. Preciznije, nosi ga već tri decenije, otkako se udala za Đorđa Šiškina.

Pročitajte: Dobro ćete pogledati fotografije - Da ste nekadašnju pevačicu „Zane" sreli na ulici nikada je ne biste prepoznali

Ćerku Teu na svet je donela u beogradskom porodilištu, a onda su se 1991. odselili na drugi kraj planete i počeli novi život. Zana, inače, ima diplomu Pravnog fakulteta, dok je njen suprug stručnjak za železnicu. Tea je, kažu, nasledila mamin talenat, ali nije zaplovila muzičkim vodama, već je nastupala u mjuziklima.

Hawk Mom Productions

 

Diplomirala je glumu na Univerzitetu Viktorije, kao i scensku umetnost na Kanadskom državnom koledžu. Jedna od uspešnijih predstava bila je komedija “Boing, boing”, koju je pre nekoliko godina igrala u “Langam teatru”.

Dok posmatramo ove fotografije, moramo da primetimo – lepa Zanina ćerka mnogo podseća na mamu iz mlađih dana.

David Lowes

 

 

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić hellomagazin

Najnovije vesti