Živeo je poročno i burno, a onda ga je ONA promenila iz korena: Evo ko je supruga preminulog pevača Jasmina Stavrosa

Živeo je poročno i burno, a onda ga je ONA promenila iz korena: Evo ko je supruga preminulog pevača Jasmina Stavrosa

Autor: | 04/05/2023

0

 Supruga Jasmina Stavrosa promenila ga je iz korena

Jasmin Stavros izgubio je bitku sa rakom kostiju u 68. godini, a legendarni pevač lečio se u KBC Rebro.

Podsetimo, krajem marta ove godine potvrđeno je da Stavros boluje od raka kostiju. Pevač je odmah hospitalizovan, a lekari su posumnjali da mu se rak proširio na stomak.

"Tamo je bolest počela negde u prvih mesec dana. Imao sam bolove u stomaku pa sam dobio čir na dvanaestopalačnom crevu, hitno su operisali u Karlovcu, onda sam dobio sepsu i onda su me prebacili na odeljenje u Karlovcu. oko 12 - 13 dana i došao sam kući i sutradan u Vinogradsku jer nisam mogao da izdržim bol, a nisu znali šta mi je“, rekao je tada Stavros.

Pročitajte: Preminuo Jasmin Stavros: Legendarni pevač izgubio bitku sa kancerom

Promo

 

Kada je privatni život u pitanju, ljubavnih brodoloma ovaj pevač nije imao, ali počeci s njegovom suprugom nisu bili lagani. 

- Njeni me roditelji uopšte nisu želeli za zeta. Bila je kao anđeo, svetica, a ja čovek koji je dotaknuo dno života, živeo razvratno do bola dok nisam nju upoznao - iskreno je priznao Stavros

Ipak, zbog nje se promenio, ali i odrekao poroka.

- Tražio sam dopuštenje od njenog pokojnog oca mogu li se dopisivati s njom, ali nije me prepoznao. Za Rusiju sam se, naime, morao ošišati. Rekao je da nema vremena razgovarati jer radi. Požalio sam se Žarki da joj otac neće sa mnom pričati, a ja za nedelju dana moram u Rusiju na šest meseci. Zato smo se na brzinu venčali jedan četvrtak i zajedno otišli u Rusiju - rekao je za 24 sata.

Instagram

 

Jasmin i Žarka živeli su nedaleko od Jastrebarskog, a u braku bili više od 40 godina. Zajedno su dobili dvoje dece, sinove Milu i Krešimira

- Moja žena je imala dosta razumevanja i podrške, bila je tolerantna. Nije lako biti žena nekoga ko se bavi ovakvim poslom kao i ja. Bila je ta koja je povukla ravnotežu mira, ljubavi i ona me u puno situacija govorila kako da se postavim i ja sam bio đak koji sluša, tu je i obostrano razumevanje i podrška. Onako kako smo živeli u ovo doba pandemije je čisti dokaz da se razumemo i da sad trebamo najviše jedan drugom u životu. Kad smo imali krize i razmirice odlazili smo kod duhovnika na razgovore i to nam je pomoglo - rekao je pevač  prošle godine za Dnevno.hr.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin