Ugledna novosadska doktorka: Pogledajte kako izgleda misteriozna supruga Bojana Pajtića sa kojom političar ima dva sina FOTO

Ugledna novosadska doktorka: Pogledajte kako izgleda misteriozna supruga Bojana Pajtića sa kojom političar ima dva sina FOTO

Autor: | 21/03/2023

0

Supruga Bojana Pajtića izbegava pojavljivanja u javnosti

Bojana Pajtića ljudi uglavnom prepoznaju po dugogodišnjem političkom angažmanu, ali je on pre svega profesor na Pravnom fakultetu. Univerzitetskom karijerom može se pohvaliti i njegova supruga Vesna, koja je diplomirala na Medicinskom fakultetu, a specijalizovala je anesteziologiju.

Ostalo je zabeleženo da je Vesna Pajtić bila prvi upravnik novosadskog Urgentnog centra, koji je otvoren 2010. godine, dok danas radi u Kliničkom centru.

Pročitajte: Sud je majci oduzeo starateljstvo - Ovaj zgodni dasa je sin Nenada Čanka FOTO

ATA Images

 

Vesna i Bojan Pajtić nisu od parova koji se često pojavljuju u javnosti, zajedničkih fotografija skoro da nema u medijima, ali to ne umanjuje njihovu ljubav i bliskost. Štaviše, godinama uživaju u skladnom braku i posvećeni su roditelji dvojice sinova, Andreja i Stefana.

Pročitajte: Maks, Tviksi, dama Mačkica - Upoznajte najvernije prijatelje naših političara FOTO

Youtube printscreen

 

S obzirom na to da je otac Bojana Pajtića bio sveštenik, u njihovoj porodici poštuju se tradicionalni običaji, a podrazumeva se da se Božić, kao najradosniji hrišćanski praznik, obeležava u roditeljskoj kući u Senti.

‒ Na Badnje veče idemo u crkvu na večernje i paljenje badnjaka. U kuću se na Badnji dan unosi slama, a u svaki ćošak domaćin baca po orah. U slami se skrivaju pokloni za decu, što i nije baš običaj, ali deca tu potragu vole, kao dar od Božić Bate. Sinovima Andreju i Stefanu najomiljeniji deo je lomljenje česnice i neizvesnost u čijem će se parčetu naći sakriveni novčić. Posle večere, u ponoć, idemo na liturgiju, koja uključuje litiju oko centra grada ‒ ispričao je jednom prilikom Bojan Pajtić.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images