Maks, Tviksi, dama Mačkica: Upoznajte najvernije prijatelje naših političara (foto)

Maks, Tviksi, dama Mačkica: Upoznajte najvernije prijatelje naših političara (foto)

Autor: | 31/07/2022

0

Ljubimci političara su oni 

Ko ne voli životinje, ne voli ni ljude, kaže narodna izreka, a vodeći političari naše zemlje skoro po pravilu imaju kućne ljubimce. 

Potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović slobodno vreme provodi u društvu mačke i psa, koji je dobio neobično ime – Mačkica

Pročitajte: Zaslužile smo malo da skitamo - Ministarka Mihajlović pokazala kako provodi slobodno vreme (foto)

Instagram

 

„Nedeljni ručak, jako je fina. Prava dama Mačkica“, pohvalila ju je gazdarica u jednoj od brojnih objava na Instagramu, koje je posvetila svojim ljubimcima.

Instagram

 

Posebne simpatije pratilaca Zorane Mihajlović privukla je fotografija na kojoj je predstavila Mačkicu sa mašnicama na glavi. 

„Mačkica sa novom frizurom“, napisala je.

Instagram

 

Kućni ljubimci političara će vas oduševiti 

Siniša Mali je za kućnog ljubimca izabrao haskija. 

„Na kraju radnog dana – druženje i šetnja sa Tviksijem. Iako je postao član našeg domaćinstva prvenstveno zbog dece, koja su jako želela psa, moram da priznam da smo sada svi podjednako vezani za njega“, otkrio je ministar finansija.

Pročitajte: Oni su njegova najveća sreća - Siniša Mali ponosni je otac troje mališana, oduševiće vas kako se zovu

Instagram

 

Prvi čovek policije Nebojša Stefanović vlasnik je divnog labradora po imenu Maks, koji obožava da glođe kost, ali i da se mazi, uprkos gabaritu. 

Instagram

 

„Ne mogu da vam opišem kolika je radost ovaj dobri pas. Samo još da shvati da je malo otežao“, našalio se Nebojša Stefanović uz fotografiju na kojoj pozira sa Maksom.

Instagram

 

Ovo su kućni ljubimci predsednika Vučića 

Kućne ljubimce ima i predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Njegova dva psa stigla su u porodični dom u Jajincima sa drugog kraja sveta. Naime, predsednik ih je na poklon dobio u Bahreinu, od šeika Nasera

Pročitajte: Nije udata i nema decu - Desna ruka Aleksandra Vučića je ova prelepa dama, uspeh je njeno srednje ime

Instagram

 

Šarki i Zad, kako se zovu persijski hrtovi, Aleksandru Vučiću bili su inspiracija za jedan post. Pored fotografije na kojoj se igra sa psima napisao je: „Slede važne i teške odluke za našu zemlju i narod. Vernost, zajedništvo i bratstvo biće nam potrebni više nego ikada.“

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti