Prelepe vesti: Miodrag Radonjić postaje tata!

Prelepe vesti: Miodrag Radonjić postaje tata!

Autor: | 03/11/2020

0

Miodrag Radonjić postaje otac! Želja našeg popularnog glumca da se ostvari u ulozi oca veoma brzo se ostvarila. Naime, kako piše današnja dnevna štampa Miodragova verenica Milica Mikić u poodmakloj je trudnoći i beba bi trebalo na svet da stigne za oko mesec dana. Iako je ovaj mladi par pokušao da sakrije Miličinu trudnoću, "Kurir" saznaje da je Mikićeva već dugo u drugom stanju i da sa nestrpljenjem iščekuju rođenje njihovog prvog deteta.

Pročitajte: Miodrag Radonjić obožava svoju devojku, evo i dokaza

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Miodrag Radonjic (@radonjicmiodrag) дана 4. Авг 2020. у 6:45 PDT

Miodrag i Milica, koja je psiholog, u srećnoj su vezi koja je i slutila na brak i proširenje porodice. Glumac je jednom prilikom izjavio da ga je Milica “hipnotisala”, a ne osvojila. A na pitanje, kako je počela ta “hipnoza”, popularni Baća je za "HELLO!" rekao:

– To sam rekao u šali, kako bih izbegao da previše govorim na temu ljubavi. Jer smatram da je važno odvojiti javni od privatnog života. Evo, otkriću vam da smo se upoznali slučajno, na jednoj proslavi.

Miodrag Radonjić postaje otac, pol bebe i dalje tajna

Da postane otac, Miodragu je bila ogromna želja.

- Volim čvrstu i stabilnu vezu s devojkom, često menjanje partnera ne može da zadovolji moje emotivne potrebe. Čovek je stvoren da pored sebe ima nekog kome može potpuno da veruje i da mu bude podrška, ali i da ga kritikuje kada treba. Planiramo venčanje, spreman sam da postanem tata i voleo bih da imamo puno dece – iskreno je rekao Miodrag Radonjić za "Mondo". Do sada nije poznato da li će Milica i Miodrag dobiti dečaka ili devojčicu. Ali i to će već za koju nedelju, kada beba dođe na svet, biti jasno.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели M I K A (@milicamikic_) дана 16. Авг 2020. у 1:41 PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Luka Šarac, instagram. ATA images

Najnovije vesti