Ima li nešto slađe? Prva fotografija Miodraga Radonjića sa sinom

Ima li nešto slađe? Prva fotografija Miodraga Radonjića sa sinom

Autor: | 28/12/2020

0

Sin Miodraga Radonjića nešto je najslađe što ste u poslednje vreme imali priliku da vidite. Glumac je početkom decembra po prvi put postao otac, a naslednik Sava u potpunosti je zaokupirao njegov život. Da on i lepa Milica očekuju prinovu, Miodrag Radonjić dugo je čuvao samo za sebe. A kada je odlučio da i sa javnošću podeli svu radost, rekao je:

– Dar novog života je najvažnija i najlepša stvar koju čovek može imati, hvala svima na lepim željama. Veoma se radujemo novim avanturama i lepim trenucima koji nas očekuju. Ipak, Milica i ja bismo voleli da ova tema ostane naša porodična stvar.

Pročitajte: Miodrag Radonjić nije ni nalik Baći, odluku o najvažnijem ipak će doneti Milica

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Miodrag Radonjic (@radonjicmiodrag)

Kada je naslednik stigao na svet, sve se promenilo u životu popularnog Baće.

- Poprilično mi je drugačiji režim spavanja. Trenutno sam dosta usmeren na obaveze oko porodice i kuće, što mi i jeste bio plan pre nego što počnu pripreme za predstavu “Baal” u Beogradskom dramskom pozorištu. Želim da uhvatim neki ritam u ovom novom poglavlju života, pa da onda nastavim sa poslovnim aktivnostima - iskreno je rekao Miodrag za magazin "Gloria". A kako tata i sin uživaju u zajedničkim dremkama, glumac je otkrio objavivši prvu fotogtafiju sa malenim Savom.

foto: instagram printscreen

- Napalo me neko du*e - duhovito je, i u svom stilu, napisao Baća na svom "Instagramu", i slikom iz porodičnog doma otopio i najtvrđa srca. Preslatko, zar ne?

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel /ATA Images; Instagram printscreen

Pročitajte još