Jednostavno i brzo: Milan Marić ne može da zamisli doručak bez hleba koji sam pravi

Jednostavno i brzo: Milan Marić ne može da zamisli doručak bez hleba koji sam pravi

Autor: | 09/04/2024

0

Recept Milana Marića za brzi hleb

Milan Marić jedan je od najtraženijih glumaca mlađe generacije, ali i jedan od najboljih frajera u ovdašnjem javnom životu. Sve ima – izgled, talenat, stas. No, njegova profesija je zahtevna i često je zbog neke uloge prinuđen da promeni lični opis.

Miloš Nadaždin

 

Kada je igrao ruskog pisca Sergeja Dovlatova, ugojio se 30 kilograma, ali je ubrzo nakon snimanja filma uspeo da ponovo uđe u staru garderobu.

S druge strane, zbog uloge Tome Zdravkovića morao je drastično da smrša.

Pročitajte: Milan Marić pravi vrhunske sarme - Tajna je u odnosu mesa i izboru pirinča

Kada posao ne zahteva od njega ovako drastične transformacije, Milan se pridržava nekih pravila ishrane kako bi održao liniju zbog koje je tiha patnja mnogih pripadnica lepšeg pola.

- Doručak mi je, baš kao što bi svaki nutricionista posavetovao, najvažniji obrok. Ujutru moram prvo da jedem, pa tek onda da popijem kafu i zapalim prvu cigaretu. Obično to budu jaja, nekad i kačamak sa sirom, burek ili salata, sve zavisi od raspoloženja.

Miloš Nadaždin

 

Kad mu je sve potaman i može da spava ujutru, odnosno ne mora da trči na snimanja, dan najčešće počinje doručkom baziranom na hlebu koji sam pravi.

Pročitajte: Od oca je nasledio upornost i strast prema fudbalu, od majke osmeh i ljubav prema životu - Ovo su roditelji Milana Marića

- Spremam ga vrlo jednostavno. Izmešam nekoliko vrsta brašna, dodam malo sode bikarbone, jogurta - da bi smesa bila kompaktna, stavim u pleh, i to je to. Dok se istuširam i sredim, on je pečen. To nije mekani hleb s hrskavom korom, već tvrdi, maltene bez ukusa. Ali zasiti, dovoljno je da pojedete samo kockicu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Miloš Nadaždin

Slične Vesti