Neuzvraćena ljubav: Željko Mitrović je nju prvi odveo do oltara, a onda joj je Aljoša Vučković slomio srce (video)

Neuzvraćena ljubav: Željko Mitrović je nju prvi odveo do oltara, a onda joj je Aljoša Vučković slomio srce (video)

Autor: | 10/03/2022

1

Sonja Mitrović Hani ostala je slomljenog srca

Uz ime Sonje Mitrović obično ide i odrednica da je prva supruga Željka Mitrovića, kao i da imaju ćerku Sandru i sina Aleksandra.

Mlađe generacije ne znaju ili ne pamte da je ova pevačica, pod umetničkim imenom Hani, krajem devedesetih imala uspešnu muzičku karijeru, dok se oni stariji još sećaju po neke njene pesme, mada se danas retko mogu čuti na radio-stanicama. 

Pročitajte: Željko o njoj nikada ne priča - Pogledajte kako danas izgleda Sonja Mitrović Hani

ATA Images

 

Sa albuma „Kocka od šećera“, koji je objavila 1996. godine, izdvojilo se nekoliko hitova, između ostalih i „Ne dajem te nikome“, za koju je reči napisao Dragan Brajović Braja

Spot snimljen za tu pesmu zanimljiv je iz više razloga. U njemu plavokosa Sonja Mitrović izgleda kao Merilin Monro, slične frizure i sa prepoznatljivim crvenim ružem u prvom planu. No, daleko interesantniji podatak je da glavnu ulogu tumači glumački bard – Aljoša Vučković

youtube printscreen

 

Sonja Mitrović Hani izabrala je Aljošu Vučkovića 

Jedan od najšarmantnijih muškaraca na našoj javnoj sceni, miljenik ženskog dela publike, u to vreme imao je pedesetak godina i bio u top formi. Sa Sonjom je snimio kadrove kako, kao tek venčani bračni par izlaze iz crkve, a dok spot odmiče svedočimo da se velika ljubav lagano gasi.

Pročitajte: Kandže zle sudbine - Aljoša Vučković borio se do poslednjeg atoma snage da sačuva ćerkin život

Glavni akteri nikada nisu pričali o tome kako je taj spot nastao, a Aljoša Vučković nas je ovih dana, u još jednoj reprizi serije „Bolji život“ podsetio na blistave trenutke svoje karijere, koju je teška bolest naglo prekinula. 

Srećom, omiljeni glumac je posle nekoliko godina borbe uspeo da se oporavi, pa se nadamo da ćemo ga ponovo videti pred kamerama.

ATA Images

 

Komentari (1)

Loading
Ja 18:43 13.03.2022
Odgovori

Ovaj text je vrlo haotican, poceli ste sa Hani, zavrsili sa Aljosom. Shvatila sam da se oporavio, šta biii sa njom, zna li se ???

hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još