Stan podređen deci, a na sredini bazen od 50.000 evra: Ana Sević i Danijel Nedeljković otvorili vrata raskošnog doma na Vračaru

Stan podređen deci, a na sredini bazen od 50.000 evra: Ana Sević i Danijel Nedeljković otvorili vrata raskošnog doma na Vračaru

Autor: | 20/09/2023

0

Ana Sević i Danijel Nedeljković, prošle godine proširili su svoju porodicu kada je na svet došao sin Simeon, a skladan par ima i ćerku Danijelu, dok pevačica iz prvog braka sa Darkom Lazićem ima naslednicu Lorenu.

Instagram

 

Porodično gnezdo svili su na Vračaru, gde petočlana porodica uživa u raskošnom domu kakav se može videti u holivudskim filmovima.

Pročitajte: Lepe vesti su tačne - Ana Sević sve potvrdila, dece nikad dosta

Ana je vodila računa o tome da njihov dom bude podređen deci, pa tako da nije preterivala sa detaljima, već je gledala da sve bude prostrano i udobno.

Instagram

 

Luksuzni stan lepe pevačice odnedavno je preuređen, pa je par tako rešio da sazida jedan bazen u centralnom delu stana, što smo mogli da vidimo jednom prilikom na njenom Instagramu.

Pročitajte: 365 dana najveće ljubavi - Sin Ane Sević proslavio prvi rođendan, pogledajte samo taj preslatki stajling FOTO

- Ana je oduvek želala da ima spa u svom domu, a Daniel je još pre njenog porođaja započeo sa radovima u luksuznom stanu na Vračaru.

Instagram

 

- On se potrudio da sve bude gotovo dok Ana ne izađe iz bolnice, a procenjuje se da je za taj luksuz dao skoro 50.000 evra. Ana će ovog leta sa ćerkama i sinom moći da uživa na bazenu u privatnosti svog doma, što njoj mnogo znači jer će Simeon biti mali za neke dalje destinacije - rekao je izvor blizak pevačici pre izvesnog vremena.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti