Ana Sević i Danijel Nedeljković kupuju porodičnu kuću: Pevačica želi baš ovu vilu

Ana Sević i Danijel Nedeljković kupuju porodičnu kuću: Pevačica želi baš ovu vilu

Autor: | 22/05/2020

0

Pevačica Ana Sević uspešno je pregrmela pisanja medija i šuškanja da u njenom ljubavnom životu i nije sve tako sjajano, pa je sve demantovala kupovinom nove porodične nekretnine. Naime, gotovo je sigurno da će Ana Sević ostatak života provesti sa dečkom Danijelom Nedeljkovićem. Oni su nedavno viđeni kako traže stambeni prostor u luks delu prestonice. Naime, oni uveliko razgledaju skupe kuće na Senjaku, a za sada, kako se navodi, posebno im se dopada jedna od 700.000 evra.

- Danijel je pronašao fenomenalnu kuću na Senjaku, u elitnom delu prestonice. Vlasnicima se žuri pa bi je prodali za oko 700.000 evra iako ona vredi mnogo više, s obzirom na kvadraturu, ali i lokaciju - ispričao je izvor blizak ovom paru i dodao da se u nju, iako puno košta, mora uložiti još dosta novca.

Pročitajte: Ana Sević - Karantin me je vezao za frižider

- Potrebna je restauracija cele vile, fasade, spoljašnjeg i unutrašnjeg bazena, dvorišta… Danijel je vodio arhitekte, kao i podizvođače radova da pogledaju sve. Njihova je procena da u kuću treba da se uloži još minimum 300.000 do 400.000 evra. U to nije uračunat nameštaj, kao i celokupno opremanje i sve ostalo što dolazi na kraju - dodao je dobro obavešteni izvor za dnevni list „Alo“.

Navodno, budući da je Danijel poslednjih nekoliko nedelja sam pregovarao, nedavno je odveo i svoju devojku u obilazak ove, ali i drugih vila na Senjaku. Sve to kako bi pronašli onu pravu pre nego što i definitivno potpišu ugovor. Pevačica Ana Sević oduševljena je ovom prelepom vilom i odmah ju je stavila na vrh svoje liste.

Pročitajte: Pevačica Ana Sević priželjkuje još jedno dete, ali nekome se ta ideja ne dopada

Pevačica Ana Sević uskoro pred matičarem po drugi put

Izgleda da je Ana Sević spremna da i drugi put stane pred oltar. Naime, posle pomirenja sa izabranikom Danijelom Nedeljkovićem, odlučila je da otpočnu zajednički život, a potom odu i pred oltar.

- Ana i Danijel zabavljaju se već dve godine i shvatili su da je vreme da njihovu vezu podignu na viši nivo. Njima je plan da prvo započnu zajednički život, na čemu su već počeli da rade - naveo je nedavno izvor za „Blic“.

Pročitajte: Otvoreno - Šta pevačica Ana Sević misli o verenici bivšeg muža Darka Lazića

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevicofficial) дана 18. Окт 2019. у 4:46 PDT

- Danijel i Ana će se venčati i organizovati svadbeno veselje u Beogradu. Njihova želja je da svadba bude velika i da tog dana budu sa njima svi njihovi prijatelji, saradnici i rodbina. Ana i Danijel već traže odgovarajući prostor za svadbu i polako prave spisak zvanica. Pevačica po katalozima gleda haljine, a Lorena se posebno raduje da vidi mamu u venčanici - zaključio je izvor za ovaj dnevni list.

S obzirom na to da je pevačica Ana Sević veliki perfekcionista, ne sumnjamo da će svadba biti glamurozna, osmišljena do detalja i da će sve izgledati čarobno i nezaboravno.

Pročitajte: Posebno emotivan trenutak - Zašto je Ana Sević zaplakala na koncertu Darka Lazića

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, instagram

Pročitajte još