Šta se dogodilo jednoj od najlepših žena sveta? Adrijana Lima uništila lice filerima, posledice su sve strašnije FOTO

Šta se dogodilo jednoj od najlepših žena sveta? Adrijana Lima uništila lice filerima, posledice su sve strašnije FOTO

Autor: | 28/02/2023

0

Lice Adrijane Lime na meti komentara

Adrijana Lima još ne može da se vrati u formu posle porođaja. Prošlo je skoro šest meseci otkako je na svet donela sina, a jedna od najlepših žena sveta nikako da ponovo pokaže staru figuru. Ili joj, možda, novi izgled nimalo ne smeta?

Pročitajte: Vodič Adrijane Lime kroz negu u trudnoći - Tri zlatna pravila i prirodni lek protiv strija

Aurelien Meunier/Getty Images

 

Brazilski top model i bivša srpska snajka sinoć se pojavila u Parizu na dodeli FIFA nagrada. Na zelenom tepihu razmenjivala je nežnosti sa svojim partnerom Andreom Lemerom, ali to nije ono što je prisutnima upalo u oči.

Pročitajte: Da ti zastane dah! Ćerka Marka Jarića i Adrijane Lime po lepoti zasenila majku! Pogledajte kako danas izgleda FOTO

Aurelien Meunier/Getty Images

 

Elegantna haljina savršeno je pokrila sve nedostatke, široki osmeh otkrivao je da se odlično oseća u svojoj koži, sve to stoji, međutim, na meti komentara ovog puta nisu se našli kilogrami, već lice Adrijane Lime. Mnogi tvrde da je deformisano i da zanosna manekenka zbog estetskih korekcija više ne liči na sebe. Šta se desilo?

− Adrijana Lima sada izgleda kao „Cat Woman”, sa toliko botoksa i plastičnih operacija. Ona je lepa žena, još mlada... Zašto??? – zapitao se jedan komentator.

Pročitajte: Pobedila je opaku bolest, ali ne i zavisnost od botoksa - Ovako danas izgleda zvezda Očajnih domaćica FOTO

Profimedia

 

„Stavila je filere, ali nisu uradili svoj posao zbog hormona posle trudnoće“, „Više ne liči na sebe“, „Nije baš morala da se unakazi“... Ipak, ima i onih koji su sigurni da je na lice uticao višak kilograma koje je nabacila u drugom stanju i da će se s vremenom sve vratiti na svoje mesto.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Profimedia

Najnovije vesti