Posledice filera i blaženog stanja: Adrijana Lima prvi put pokazala trudnički stomak, ali svi gledaju u njeno lice (foto)

Posledice filera i blaženog stanja: Adrijana Lima prvi put pokazala trudnički stomak, ali svi gledaju u njeno lice (foto)

Autor: | 03/03/2022

5

Trudna Adrijana Lima premijerno pokazala stomak

Jedna od najlepših žena današnjice Adrijana Lima ponovo će postati mama. Zanosna brazilska manekenka, koja je letos proslavila četrdeseti rođendan i zvanično je u penziji, čeka treće dete, a ovog puta srećni tata je Andre Lemers, američki producent i glumac.

Pročitajte: Adrijana Lima trudna, srećne vesti otkrila na neobičan način (video)

Profimedia

 

Adrijana i Andre sinoć su bili gosti revije Balmain u okviru Nedelje mode u Parizu, što je bio sjajan povod da lepa manekenka brojnim fotoreporterima premijerno pokaže trudnički stomak. Crvenim tepihom prošetala je u uskoj crnoj haljini sa providnim detaljima, a autfit je upotpunila zlatnim sandalama i glomaznim nakitom na rukama. 

Pročitajte: 10 modnih zapovesti Adrijane Lime - Sreća je najbolji trik za negu lepote, to stalno govorim svojim ćerkama

Getty Images

 

Osim trudničkim stomakom, Adrijana je pažnju privukla i skoro pa neprepoznatljivim izgledom lica. Nije tajna da se, kao mnoge zvezde, podvrgla estetskim zahvatima i filerima, što je u trudnoći baš došlo do izražaja.

Profimedia

Komentari (5)

Loading
Zena 14:48 05.03.2022
Odgovori

Eee mila majko, uhvatile se zene da komentarisu drugu zenu, sasvim normalnu i lijepu zenu. Jadno

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti