Pobedila je opaku bolest, ali ne i zavisnost od botoksa: Ovako danas izgleda zvezda Očajnih domaćica FOTO

Pobedila je opaku bolest, ali ne i zavisnost od botoksa: Ovako danas izgleda zvezda Očajnih domaćica FOTO

Autor: | 19/11/2022

0

Glumica iz Očajnih domaćica danas izgleda ovako

“Očajne domaćice” bile su večita konkurencija junakinjama “Seksa i grada”. Doduše, veseli kvartet iz Visterija Lejna bio je značajno drugačiji od četvorke sa Menhetna, nekad čak i ozbiljniji. Bri, Suzan, Gabrijela i Linet zabavljale su nas u osam sezona, a svaki gledalac imao je omiljenu “domaćicu”. Mnogima se najviše dopadala Bri van de Kamp.

Pročitajte: Ovako izgleda telo žene koja je pametno skinula preko 20 kilograma - Skinula se u kupaći i zlobnicima koji su je kritikovali zapušila usta

Promo

 

Marša Kros u seriju je ušla kao već afirmisana televizijska zvezda. Pamtimo je iz još jednog hit projekta, “Melrouz Plejs”, gde je igrala glavnu zlicu, psihotičnu doktorku Kimberli. Ipak, u “Očajnim domaćicama” predstavila se u drugom svetlu, pa nije ni čudo što je zaradila toliko simpatija. Poznatoj glumici zaštitni znak je crvena kosa. I dalje je tako, u slučaju da ste se pitali gde je i šta radi.

Pročitajte: Glumica iz očajnih domaćica u mučnoj borbi za život - Marša Kros šokirala fotografijom bez kose

Profimedia

 

Glumica iz Očajnih domaćica u martu je proslavila 60. rođendan i kotira se visoko na listi najseksepilnijih osoba starijih od 40 godina. U braku je sa Tomom Mahonijem, s kojim je dobila bliznakinje Idn i Savanu.

Pročitajte: Eva Longorija u Parizu sa sinom obilazi modne revije, a gde je suprug? FOTO

Profimedia

 

Marša je aktivna na društvenim mrežama, gde je redovno izveštavala pratioce o dvogodišnjoj borbi sa kancerom analnog otvora. Srećom, uspešno se oporavila. Ubeđena da je rak izazvao HPV virus, glumica je osnovala fondaciju i podstiče mlade ljude da se vakcinišu.

Pročitajte: I u sedmoj deceniji samo takva zavodnica - Kim Katral konačno u javnosti sa 14 godina mlađim dečkom FOTO

Getty Images

 

Marša je, šuškalo se u Holivudu, jedna od prvih poznatih žena koja se upoznala sa blagodetima botoksa. Čak su joj zamerali što je preterala sa ovom procedurom. Lice joj je zategnuto kao da je porculanska lutka i ne vidi se skoro nijedna bora, pa su sumnje potpuno opradvane. Međutim, više puta je odbacila optužbe da koristi botoks. Pošto i sada, na pragu sedme decenije, Marša izgleda savršeno, nismo baš sigurni da nije imala makar malu pomoć najnovijih estetskih dostignuća.

Getty Images

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin