Danilo Anđušić i Ivana Maksimović presrećni: Konačno je želja ispunjena

Danilo Anđušić i Ivana Maksimović presrećni: Konačno je želja ispunjena

Autor: | 09/11/2020

0

Danilo Anđušić i Ivana Maksimović iza sebe ostavljaju godinu koja im je donela ogromnu porodičnu sreću i radost. Naš poznati sportski par letos je istakao da njima izolacija tokom pandemije korona virusa uopšte nije teško pala. Naime, kada je u februaru, zajedno sa sinom Filipom, doputovala u posetu supurugu Danilu, koji igra za francuski košarkaški klub, Ivana nije ni slutila da će se povratak u Beograd odužiti. Preslatka porodica i dalje je na okupu, a sada imaju i ogroman razlog za slavlje.

- Najmilije moje, srećan nam veliki, drugi rođendan! Sve si mom srcu, najveće i najlepše čudo, nestašna maza i zauvek najslađi zagrljaj! Voli te majka - napisala je na svom "Instagram" profilu, punog srca, naša uspešna sportistkinja.

Pročitajte: Danilo Anđušić i Ivana Maksimović – Ljubavna priča za pamćenje

Filipu su rođendan čestitali brojni Ivanini i Danilovi prijatelji, kolege, kao i fanovi. A onda je ponosni otac napisao svoju čestitku i otkrio jednu prelepu stvar.

- Prošlo je već tačno dve godine kako si nam ulepžao život. Uneo si radost, i dao najveći razlog zbog čega da se borimo i za koga da živimo. Želimo da ostaneš uvek tako nasmejan i vedar! Hvala ti što nam ispunjavaš svaki dan!

Volim te, sine!

Ps. Srećan sam i zahvalan, jer smo prvi put svi zajedno za rođendan! - napisao je oduševljeno Danilo Anđušić, a Ivana je dodala:

- Svet u malom!

Pročitajte: Ivana Maksimović i Danilo Anđušić - Svečani dani na Vračaru (foto)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Danilo Andjušić (@daniloandjusic) дана 5. Нов 2020. у 11:57 PST

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs privatna arhiva, instagram printscreen, Instagram

Slične Vesti