Izgubio je celu porodicu, ali ne i nadu, Futa Radulović smogao snage da progovori: Pitate me kako sam...

Izgubio je celu porodicu, ali ne i nadu, Futa Radulović smogao snage da progovori: Pitate me kako sam...

Autor: | 18/02/2023

0

Aleksandar Futa Radulović stoički se nosi sa trostrukom porodičnom tragedijom. Čuveni kompozitor svakodnevno odlazi na groblje, tamo gde mu počivaju sinovi Miloš i Milan, kao i supruga Marina Tucaković.

- Pitate me kako sam? Šta da vam kažem, znate sve šta sam doživeo... Tako je kako je, naravno da nije lako, ali idem dalje – ispričao je Futa za Kurir.

Pročitajte: Voli te tvoj tata... Futa objavio čitulju, bolnim rečima oprostio se i od drugog sina FOTO

ATA Images

 

Radulović jeste izgubio sve najmilije, ali ne i nadu. U svoja četiri zida kroji poslovne planove kako bi mu vreme brže prošlo i na taj način bar na trenutak pokušava da zaboravi na tugu.

- Imam neke projekte u planu. Još nije vreme za njih, ali planiram da realizujem nešto po tom pitanju. Reč je o nekoliko stvari, obavestiću vas već o tome.

Pročitajte: Život su mu obeležile stravične tragedije, muzika i jedan sudbinski susret - Ko je Aleksandar Radulović Futa

Privatna Arhiva

 

Što se zdravlja tiče, kaže da bi moglo da bude i bolje.

- Šta da vam kažem, dobro sam. Ma ja ne volim o tome ni da pričam. Eto, biće bolje... Hvala vam što pitate, ali trenutno je takva situacija da nemam ništa novo da vam kažem. Pratili ste i sami šta se dogodilo... Ja sam, evo, tu, uglavnom u kući. Mogu samo još jednom da vam se zahvalim što ste se javili – rekao je Futa za Kurir.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još