Na grobu Marine Tucaković i njenih sinova najbolniji prizor: Simbol ljubavi majke i dece tik uz mermerni spomenik

Na grobu Marine Tucaković i njenih sinova najbolniji prizor: Simbol ljubavi majke i dece tik uz mermerni spomenik

Autor: | 22/09/2023

0

Grob Marine Tucaković i njenih sinova obeležen simbolima

Tačno 19. septembra navršilo se dve godine od kada nas je napustila Marine Tucaković, tekstopisaa koji je zauvek promenio muzičku scenu u Srbiji i žena koja je napisala najveće hitove svih vremena..

Poslednje dane provela je u KBC Dragiša Mišović, gde je prebačena pošto joj je 14. septembra 2021, pozlilo, kad je stavljena na respirator, a bila je pozitivna na korona virus.

Promo

 

Početkom 2018. godine joj je dijagnostikovan maligni tumor dojke, nakon čega je ubrzo i operisana. Marina je preminula posle duge i teške bolesti pre godinu dana, a sahranjena je na Novom groblju u Beogradu, odmah pored sina Miloša Miše Radulovića, koji ju je prerano napustio, u 24. godini.

Pročitajte: Posvađala se sa Futom i napisala jednu od najlepših narodnih pesama: Ove reči kriju intimnu ljubavnu priču Marine Tucaković

Pored majke i brata, samo 15 meseci kasnije sahranjen je i Milan Radulović Laća, koji je preminuo u Izraelu u 36. godini.

Na njihovom grobu nalazi se ikona Bogorodice sa detetom, koja prikazuje najvažniju vrednost hrišćanstva – ljubav majke i deteta, a pretpostavlja se da je upravo Marina donela ovu ikonu na grob svog sina onda kada je bez njega ostala, piše Kurir.

ATA Images

 

Pokojna Marina nije krila svoje emotivne lomove, kroz svoje stihove je slutila nesreću, a ona je prvo došla po starijeg sina Miloša. Sve su učinili da ga izvuku iz kandži narkotika, verovali su da mogu, ali onda se desilo najgore. Isto je bio decembar. Prvi. Marina je ušla u sobu i videla ono čega se uvek bojala.

"Prsti su mu već bili modri, ne znam šta se dogodilo. Ne znam da ima nešto gore nego kad zateknete svoje dete kako nepomično leži krevetu", ispričala je kasnije i priznala da nije htela da vidi rezultat obdukcije.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Rajko Ristić

Slične Vesti